Domů Zboží Od Pubba

Vonná SVÍČKA z olivového vosku - Za dedinou

270 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 7.6.2024 00:00 z důvodu "z pracovních důvodů".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 7.6.2024 00:00 z důvodu "z pracovních důvodů". K odeslání: 17.6.2024Dostupnost: do týdneTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Pubba

Katalogové č.: 13238102
Zobrazení: 27x
Vloženo: 22.3.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Příjemná květinově - bylinková vůně připomínající léto na venkově. Kombinace vůní růže, rozmarýnu, máty a levandule.

Použity jsou vonné esence růže, rozmarýn a máta a přírodní esenciální olej levandule lékařská, která pomáhá zejména při nespavosti, její květinově-kafrová vůně navozuje hluboké uvolnění, zmírňuje emocionální úzkosti.

Hlavní ingrediencí je směs olivového a slunečnicového vosku, je speciálně namíchána pro lité kontejnerové svíčky. Je vyrobena výlučně z přírodního slunečnicového a olivového vosku, který vznikl z plodin vypěstovaných v blízkosti Středozemního a Černého moře. Vosk je vhodný i pro vegany. Svíčky z přírodních vosků nevylučují při hořené škodlivé látky do ovzduší, hoří mnohem déle než běžné parafínové svíčky.

Je třeba nechat svíčku hořet déle aby se vosk rozpustil po celém obvodu svíčky a vonné esence se tak uvolní, avšak nenechte svíčku hořet déle než 4 hodiny. Svíčky pro vás vyrábím vždy čerstvé na objednávku.

Doporučuji uchovávat zabalené nebo na tmavém místě, aby vosk hned nevybledl. Před zapálením doporučuji složit ze svíčky dekoraci (dřevěnou ozdobu, papír..) Svíčku zapalte jen ve svícnu, nebo na nehořlavé podložce, nenechte svíčku hořet bez dozoru a v blízkosti hořlavých předmětů. Uschovejte mimo dosah malých dětí.

Každá svíčka je ručně dělaná, takže se může trochu barevně lišit. Doba hoření cca 35 hodin

Velikost: 150 gramů - velká svíčka +- 5 g
Materiál: vosk, skleněný polotovar
Způsob výroby: odlévání

Menu
--