Domů Zboží Od Lucie Blahutová

Taška z přírodního lnu s proužkem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lucie Blahutová

Katalogové č.: 13900287
Zobrazení: 234x
Vloženo: 2.3.2023
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava je u objednávek nad 990,- zdarma

Pro tuto tašku jsem zvolila plátno sice hrubší na omak (není měkčené), ale s velmi krásnou barevnou strukturou. V látce jsou zatkány vlákna v různých odstínech hnědé, což vytváří dojem melíru. Tento matriál bude měknout postupně tzn. čím víc bude taška používána a následně i prána, tím bude měkčí. Nutno říct, že odstín látky se ještě změní - zesvětlá, což je přirozená vlastnost lnu. Podšívka tašky je z příjemného, pruhovaného lněného plátna, kapsa je rovněž lněná.

Všechny látky jsou 100% len, před stříháním byly vyprány, tedy i vysráženy. Všechny švy jsou začištěny overlockovým obšitím, ucha jsou přišita třemi, na sobě nezávislými, švy. Taška vyztužena není, záměrně. Ucha vyztužena jsou.

Rozměry: šířka 45 cm, výška vč.dna 44 cm (délka bočního švu cca 40 cm), dno odšito na 8 cm, ucha dlouhá 38 cm. Kapsa 19,5x19,5 cm

Péče: praní na 40st C při šetrném programu, nižších otáčkách (800) lze i v pračce. Použijte jemný prací prostředek (nejlépe na bázi mýdla - např. Jelen) a nikdy nepoužívejte aviváž či parfém do pračky. Mokrou tašku ihned vyklepte a vyvěste. Nesušit na slunci či jiném zdroji tepla - pro zachování přirozených odstínů a barev. Sušička není vhodná. Žehlit nejlépe lehce nedosušené, látky se snáze poddají. Ovšem pro správný ležérní vzhled není žehlení nutné. Níže je foto tašky "před a po" vyprání - s ohledem na již zmiňované zesvětlení vlivem používání a praní.

Len je přirozeně antibakteriální, není tedy nutné prát tašku na vyšší teplotu. Len je také velmi odolným materiálem, ale šetrným zacházením, Vám bude taška sloužit mnohem déle a v pěkném stavu.

Menu
--