Domů Zboží Od medusa - harmonie vůní

Světelný chrám

143 Kčza 1 ks
Zboží je v rezervaci
Toto zboží je dostupné pouze pro konkrétního uživatele.
K odeslání: 15.5.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: středa
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce235 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od medusa - harmonie vůní

Katalogové č.: 14042600
Zobrazení: 105x
Vloženo: 15.5.2023
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Děkujeme všem našim zákazníkům za přízeň a objednávky a přejeme krásný, pohodový a voňavý rok 2024 :-) Nyní se budeme opět plně věnovat výrobě a na vaše nové objednávky se budeme těšit začátkem léta :-). V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat do zpráv :-).

MAGICKÉ ŽENSKÉ VYKUŘOVADLO

Vonná směs k vykuřování. Namícháno z několika druhů bylinných květů, natí, plodů, oddenků a kořenů . Doplněno vzácnými pryskyřicemi.

Tato vykuřovací směs je první ze speciální série tří ženských směsí.Je mnohovrstevná a proměnlivá, stejně jako žena. Jejím hlavním účelem není okouzlující vůně :-). Jde spíše o energie jednotlivých složek. Jejím úkolem je vytvořit pro vás chráněný prostor, do kterého vstoupíte pouze vy  se svým vnitřním světlem. Všechny role, které jste v během života přijala, všechna očekávání vašeho okolí, která jste dobrovolně či nedobrovolně doposud plnila, zůstanou tam venku. A díky tomu se můžete naladit na svou podstatu a seznámit se sama se sebou. Posvítit si na sebe :-).

Tato směs se rozvoní po nasypání na vykuřovací uhlík a nebo po zahřátí nad čajovou svíčkou. Před použitím promíchejte a odebirejte ode dna. Pryskyřice jsou těžší a klesají dolů :-)

Jak zahřívat nad svíčkou názorně ukázáno v doplňkové fotografii :-)

Součástí balení jsou poupata růží a květ modrého lotosu. Ty můžete položit na svůj oltář a nebo držet při vykuřování v dlani.

Přibližněi 1gram směsi  (1 čajová lžička)nasypte na dobře nažhavený uhlík a pak již jen dýchejte :-). Směs začne doutnat a kouř se pomalu rozvoní po celém prostoru.

Baleno v papírové krabičce.

Váha 12 g.

Menu
--