Domů Zboží Od Jarmila Všetičková šperk

Srdce na místě pravém...na přání

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce138 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Jarmila Všetičková šperk

Katalogové č.: 5821314
Zobrazení: 81x
Vloženo: 8.12.2014
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník z tromlovaného karneolu Botswana ,mědi a cínu 9 x 6 cm,zavěšen na kulaté černé kůži 4 mm s ručně vyrobeným zapínáním 45 cm..Šperk je patinován,leštěn a ošetřen antioxidantem.Na požádání mohu délku upravit.

Vlastnosti: Karneol vás uzemní a ukotví v současné realitě. Jedná se o stabilizující kámen s vysokou energií. Výborně obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace. Dokáže čistit jiné kameny.

Psychologicky propůjčuje karneol schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu a zahání strach ze smrti. Ve starověku se používal k ochraně mrtvých na jejich cestě do zásvětí. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Karneol je užitečný při překonávání závislostí všeho druhu. Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samým kořenům toho, co vám znepříjemňuje život, a dodává sílu k vytrvalému jednání.

Duševně karneol zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky a pomáhá naladit denní snění na všední realitu. Přináší ostřejší koncentraci a odhání duševní apatii. V citové oblasti je kámen mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou - ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.

Menu
--