Domů Zboží Od U Pihulky - bižuterie

Sovička - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky - bižuterie

Katalogové č.: 7209532
Zobrazení: 392x
Vloženo: 5.3.2016
Počet srdcí: 194x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

..... a bez jediného pohnutí sleduje okolní dění, moudrá dáma.....

Náhrdelník je vyroben z měděného, povrchově neupraveného plíšku (výseku), aby bylo možno jej dále upravovat na povrchu barevně i plasticky. Surová měď je svítivě hnědo-oranžovo-lososová.

Proces výroby je zdlouhavý a pracný, výsledek však určitě stojí za to.

Sova má velikost 3,4x2 cm. Vzorý je na povrchu ručně malován, jde o originální kresbu. Chemickými úpravami se stal vzor plastickým na omak a sovičce vdechl "život". Barevnost byla dosažena chemickým patinováním. Zbarvení patiny je šedočerné. Záleží především na nasvícení. Povrch je následně lakován, aby nemohlo docházet k dodatečné korozi povrchu mědi, kterou je měď známá (i přesto doporučuji si náhrdelník před sprchováním či koupáním sundat .o)

Přívěsek je zavěšen na závěsu, který je vyroben z kulaté černé kůže (zavěšen je na dvou kroužcích, aby se lépe zabránilo jeho případné ztrátě). Zapínání je z běžného bižuterního kovu se zapínáním na karabinku. Vlastní délka závěsu je 44 cm + 4 cm prodlužovací řetízek

Proces výroby šperku je díky postupům prací, chemickým úpravám (aby vynikl vzor) a dalšímu ošetřením náročný na pracnost a čas.

Šperk je jedinečný, v totožném provedení nerealizovatelný, pouze podobný. 

Přívěsek je autorským šperkem. 

Cena za tento kus.

Menu
--