Domů Zboží Od Mariami

Sluneční Svit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Mariami

Katalogové č.: 14544761
Zobrazení: 36x
Vloženo: 27.2.2024
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Překrásný kámen oboustranně ukončeného citrínu je dozdoben mědí a herkimer kříšťálky, které dodávají celému šperku nejen půvab a obdiv, co všechno je schopná příroda stvořit, ale také zesiluje energetické působení celého šperku. Autorský šperk.

Oboustranně ukončené krystaly jsou přirozeně ukončené do špice na obou koncích a  patří mezi krystaly Mistrovské, přijímají a vysílají energii z obou konců. Podporují a vylaďujé naši rovnováhu. 

Herkimer je vysoce čistý horský kříšťál s dokonalou krystalizací a oboustranným ukončením krystalů. Jsou to kameny vysokých vibrací . Harmonizuje naše tělo a má schopnosta odstraňovat energetické blokády.  

Celkový šperk je tedy fraktální, co ve velkém, to v malém. 

Citrín podněcuje sebevědomí a radost. Pomůže Vám zbavit se deprese, pocitů méněcennosti a zbytečnosti. Zářivé vibrace citrínu připomínají, že jste v jednotě s radostí, mírem a láskou. Zlaté paprsky tohoto kamene rozptýlí všechny potíže či negativní emoce, jež vám stojí v cestě za štěstím. 

Vzhledem k tomu, že na šperku je použitá měď, která oxiduje, doporučuji šperk ošetřit jemným šmirglovým papírem, který celkově šperk oživí tak, že se znovu rozsvítí. Bývá zpravidla přílohou ke šperku. 

Velikost: 10x2,8 cm, délka herkimer kříšťálů á 10 cm, kůže á 40 cm  z obou stran. 

Menu
--