Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Sluneční kámen duhový AA surovina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14581952
Zobrazení: 8x
Vloženo: 17.3.2024
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Malý, sluneční duhový kamínek, surovina ve kvalitě AA. Při odrazu světelných paprsků vytváří duhový a zlatavý blýskavý efekt. Ten způsobují vnitřní inkluze šupinek a krystalků hematitu nebo limenitu. Kamínek vhodný pro zapojení do šperku - přívěsku.

Obecně patří sluneční kámen do skupiny minerálů, které nás chrání před tím, co ve svém životě nechceme, ale ani nyní tento stav, situaci, vlastnost neprožíváme. Mohou nás uchránit před nemocí, nehodou, válkou, ztrátami vztahů, na kterých nám záleží, naší pozice atd. Každý ve svém životě najdeme to své, z čeho máme případně obavy. Jsou účinnými blokátory nežádoucích energií a typickými ochránci, amulety, talismany. Naše energetické pole dokáže účinně zacelit a tím také zamezuje zbytečným únikům naší energie.

Vedle tohoto obecnějšího významu, sluneční kámen, nabitý solární energií, výborně pracuje s pupeční čakrou. Jejím tématem je naše osobnost. Naše sebevědomí, sebe-jistota, správně nastavené osobní hranice, také schopnost si je ohlídat a trvat na jejich respektování. Aktivní pupeční čakra je také zdrojem naší hojnosti, a to nejen té finanční, ale týká se pokrytí všech našich potřeb a přání, schopnosti se o sebe samé postarat. Jeho energie chrání pupeční čakru a pohlídá, aby nás někdo jiný snadno neovlivňoval v záležitostech, kde je opravdu na místě naše vlastní rozhodnutí. V jeho energii budeme snadněji stát za svým názorem, výběrem, volbou. Nezradíme svoji pravdu. Nikdo jiný neví lépe, co máme dělat se svým životem, než my sami. Sami si tvoříme vlastní realitu. Necháme-li naplnit pupeční čakru energií slunečního kamene, nedovolíme druhým, aby nám svými zásahy brali naši energii.

Rozměry: 1,5 x 1,3 x 0,8 cm.

Lokalita: Tanzánie, Gairo.

Moje pozn.: B5880.

Menu
--