Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Safír vícebarevný AA krystal

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14586629
Zobrazení: 60x
Vloženo: 19.3.2024
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Malý, přírodní krystal atraktivně vybarveného, vícebarevného safíru. Surovina pochází ze Srí Lanky, je ve kvalitě AA. Mísí se v ní odstíny růžové, fialové, červené, oranžové barvy. Krystal je vhodný pro zapojení do šperku, krásně mu to bude slušet i v prstenu. Vzorek neobvykle vybarveného safíru může zaujmout také sběratele minerálů a obohatit tak jejich sbírku.

Jeho rozmanité barevné tóny ho předurčují k práci na dolních čakrách, především křížové, pupeční, soláru, ale také na centru srdce.

Křížová čakra je zodpovědná za životní energii, naše zdraví, nastavení fyzického těla a vše, k čemu se „vztahujeme“, tedy emoční připoutanost. Aktivní křížová čakra se projevuje velkou tvořivostí ve všech oblastech našeho života a schopností vždy najít pro nás tu správnou cestu. Máme chuť žít, tvořit, pečovat o sebe, své tělo, domov i své vztahy.

Pupeční čakra projektuje, jak vyzařujeme jako osobnost, tedy naše sebevědomí, sebedůvěra, sebeúcta. Správně nastavené osobní hranice a schopnost si je ohlídat. S tím související pocit bezpečí. Velkým tématem pupeční čakry je také hojnost, a to nejen ta finanční, ale obecně kvalita naplnění našich potřeb.

Tématem čakry solár je schopnost realizovat si svůj život podle vlastních představ, mít moc nad sebou samými a svými životy. Dostatečně čistá a aktivní čakra solár je předpokladem pro dobře uchopenou tvořivou energii v souladu s námi, vnáší do našeho života úspěch a prosperitu. Sluneční energií nabitý solár „koná“, zhmotňuje naše přání, sny a vize.

Rozměr: 1 x 0,8 x 0,4 cm.

Lokalita: Srí Lanka, Sabaragamuwa.

Moje pozn.: B5878.

Menu
--