Domů Zboží Od Hejta

Růžová a baculatá

777 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.7.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.7.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 12523008
Zobrazení: 56x
Vloženo: 26.5.2021
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Z rozlomeného bambusového kuchyňského prkýnka, které bylo mé mámě líto vyhodit, se nakonec dalo vyrobit ještě lecco. Jako můj první recy-věci výrobek se z něj vyklubala tato tlusťoučká a až kýčovitě růžová dvojkráska. Nic pro stydlivky - nebo ano? 

Jedná se o autorské dílo - tvary jehlic si navrhuji (pokud mi nepomáhá samo dřevo) sama, podle vlastního cítění i zkušeností. Tak aby byly (v mých očích) co nejkrásnější a zároveň tak praktické, jak je to možné. Stejně tak si sama míchám i odstíny a barvy mořidel. Byť původní barvu dřeva miluji ze všeho nejvíce, když už si s barvami hraji, tak velmi důkladně a co nejvíce neokoukaně. Je broušená a leštěná velmi jemně, takže ve vlasech tahat jistě nebude.

Na závěr je ošetřena opakovaným voskováním. Přesto ji doporučuji před vodou spíše chránit a třeba ji občas pohýčkat nějakým olejem (ona jím pak na oplátku zase pohýčká Vaše vlasy).

Délka cca 14,5 cm od špičky ke špičce, délka jehlic (rozumněj - od větvení) cca 11,2 cm, v nejširším místě 3,7 cm, v nejužším místě je rozteč jehlic zhruba 0,4 cm.

    Menu
    --