Domů Zboží Od Roheryn

Morgain ~ Šperk s onyxem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Roheryn

Katalogové č.: 14464218
Zobrazení: 39x
Vloženo: 19.1.2024
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, obchůdek je na krátkou dobu z osobních důvodů uzavřen, ale nekončí natrvalo :) Doufám, že se k tvoření magických talismanů opět dostanu nejpozději v červnu. Děkuji všem za dosavadní přízeň, Lily (Roheryn)

Onyx (symbolika): chrání svého nositele i prostor, ve kterém se vyskytuje; dodává člověku ráznost, vytrvalost a sílu překonat jakékoliv překážky; podporuje též sílu životní, pomáhá nám vidět situace s nadhledem, přijmout minulost a poučit se z ní, zpracovat staré smutky a bolesti..

Výrazný šperk s lesklým černým onyxovým srdcem.

TIP: Čím častěji se šperk nosí, otírá o kůži nebo oblečení, tím lépe pro něj.

Velikost šperku 4,5 x 3,65 cm.

Díky užité nerezové oceli jsou šperky vhodné pro časté nošení, človíčky s citlivější kůží (alergiky) a můžete s ním i do vody. Jak o šperk jednoduše pečovat, se dozvíte z letáčku, který přikládám do každé zásilky.

Kámen je zasazený do originální, ručně vytvořené konstrukce z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a nerezové chirurgické oceli. Šperk je patinován, pro delší životnost ošetřen voskem a antioxidantem.

Součástí tohoto šperku je nerezový řetízek s karabinkou. Na přání je možné řetízek vyměnit za jednoduchou stahovací bavlněnou šňůrku - požadavek mi napište do zprávy k objednávce.

Zasílám v dárkové krabičce.

* Cena šperku je navýšená o povinnou provizi a servisní poplatek Fleru. Děkuji za pochopení.

Menu
--