Medová pochoutka nejen pro milovníky medu a skořice :-)
Do pastové formy květového medu z první výtoče je zašlehaná skořice mletá. Med z první výtoče je příjemně sladký a voňavý po jarních květech a keřích, květech pampelišky, ovocných stromů. Indonéská skořice med příjemně ovoní a dodá mu velmi příjemnou chuť, která se s medem krásně doplňuje.
Medová skořice je výborná na pečivo, lívance a palačinky, do tvarohu či jogurtu, ochutí i nápoje teplé či studené, ale udělá radost i jen tak na lžičku na chuť :-) Další využití má určitě v kuchyni, jak na sladké pečení i vaření, tak i na masité pokrmy.
Med vlivem řízené krystalizace neztrácí svou kvalitu, jen již dále nekrystalizuje. Jeho forma usnadňuje nabírání na lžičku a konzumaci.
Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, sušeného mléka a SO2.