Platba předem | |
Zásilkovna | 150 Kč |
Je vidět z dálky, rozzáří na podzim zahradu ale i stůl. Je kyselý, je trpký, voní ....a je nabitý vitamíny! Takový je rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides)
Zkoušeli jsme vpravit rakytník do medu různými způsoby, nakonec vyhrála kombinace lyofilizovaného rakytníku v prášku a extraktu z rakytníku. Důraz sme kladli na zachování vitamínů a chutnost! I proto jsme doplnili tuto medovou pochoutku o koření SKOŘICI a VANILKU. Skořice dodá rakytníku podzimní náladu a vanilka zjemní jeho nahořklou trpkost.
Příjmněte naši pozvánku do podzimních dní a rozmazlete se tímto ochuceným medem. Má příjemnou kyselkavě kořeněnou chuť, která je příjemná do teplého čaje (pozor na teplotu) i k přímé konzumaci. Vychutnáte si jej v jogurtu, smoothie, na toustovém chlebu či palačinkách. Ochucené medy jsou výborné i jako zdravá náhrada cukru k dochucení krémů do cheesecaků či dortů