Domů Zboží Od Jarmila Všetičková šperk

Malý sen o moři vzdáleném...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce138 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Jarmila Všetičková šperk

Katalogové č.: 4766645
Zobrazení: 265x
Vloženo: 29.1.2014
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník s tromlovaného růženínu,říčních perel a mušličky. 6 x 8 cm.Zavěšen na koženém řemínku o průměru 4 mm s ručně vyrobeným zapínáním o délce 45 cm.Mohu délku upravit na přání.

Šperk je patinován,leštěn a ošetřen antioxidantem.

Vlastnosti: Růženín je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišicí účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohu vztahů ve svém bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy tak účinně, že budete často potřebovat ametyst, aby se jeho účinek poněkud zmírnil.
V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy
nezištné lásky.

Růženín odstraňuje negativní energii a nahrazuje ji milostnými vibracemi. Posiluje empatii a citlivost. Pomáhá přijímat nezbytnost změn. Jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku. Pokud držíte v ruce růžový křemen, zvyšujete naději na kladné přijetí. Kámen vám rovněž dokáže připomenout vaše úmysly. Tento nádherný krystal přináší citlivost na vše krásné.

Menu
--