Domů Zboží Od Slovana

Lněná slovanská košile Bohovník a Odolen

2 757 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do týdneTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 10526921
Zobrazení: 1138x
Vloženo: 29.4.2019
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pánská lněná košile se slovanskou výšivkou Bohovníku a Byliny Odolen. Výšivka byla zhotovena za účelem energetické ochrany biopole člověka.

Význam slovanské výšivky:

Bohovník 

 Přináší sílu a ochranu člověku, který vykročil na pouť duchovního vývoje. Pomáhá uvědomit si vzájemné prolínání a jednotu s vesmírem.

Bylina Odolen - Překonávající tráva 

 Hlavní ochranný obereg před nemocemi. Dvojitý ohnivý znak je schopen spálit jakoukoliv chorobu a očistit tělo i Duši od zlých sil, které nemoc způsobují. 

Pohodlný volný střih košile se stojáčkem a légou na 3 kovové patentky, volné rovné rukávy. Na hrudi vedle légy slovanská výšivka Bohovník a Bylina Odolen jasně červené barvy ve velikosti 4,5x4,5 cm. Na rukávech stejný motiv po dvou výšivkách nad sebou ve velikosti 3x3 cm. Celkem je na košili 6 jednotlivých výšivek. 

100% lněné vlákno béžové barvy  po osnově látky je protkáváno čistým natur hrubším lnem. Výsledkem je krásná přírodní barva ovesné kaše (oatmeal). Plátno je upraveno měkčením - je příjemné na tělo, neškrábe ve švech. Gramáž: 245 g/m2.

Košile ve velikosti 48 je připravena ihned k odeslání (obvod krku 48 cm, obvod hrudi/boků/pasu 113 cm, délka rukávů 61 cm, délka košile 71 cm)

Košili lze zhotovit v jakékoli velikosti 44-54 do 10 dnů dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí

Patentky je možné použít i plastové, které nenarušují tok bioenergetického pole člověka. Kovové jsou oproti nim zase pohodlnější v zapínání. Zvolte si sami, které chcete na své košili mít. 

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Vyrobeno v ČR, ruční práce v autorské dílně Slovana.

Menu
--