Domů Zboží Od Slovana

Lněná košile se slovanskou výšivkou Alatyr

3 100 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 4 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 10118476
Zobrazení: 789x
Vloženo: 29.11.2018
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lněná košile krémové barvy se slovanskou výšivkou Alatyr.

Košile se stojáčkem a légou, zapínání se 3 kovovými patentky, volné rukávy bez manžety, na zádech sámek pro pohodlný volnější střih.

Výšivka - tmavě červená výšivka slovanského symbolu Alatyr - 2 na hrudi vedle légy ve velikosti 6,5 x 6,5 cm, spodní okraj každého rukávu je vyšit 9 Alatyry ve velikosti 3x3 cm. Celkem 20 ks výšivek.

Čistý len s vyšší gramáží 210 g/m2, režnější plátno typicky chlapského vzhledu. Přesto je příjemný na tělo po úpravě měkčení plátna. Proto je i snížena jeho typická vlastnost mačkavost. Na člověka má tento materiál zklidňující a harmonizující efekt. Okolí pak vnímá jeho osobnost vyzařující vnitřní silou a vyrovnaností, viz záložka Vlastnosti lnu.

Význam ochranné výšivky:                   

Alatyr je základ všech základů, střed Vesmíru. Připojuje nás k vyšší síle, aby došlo k transformaci. Velmi pozitivní symbol vnitřní síly a moudrosti, odkazuje na samotnou Duši člověka, na síly a procesy na duchovní cestě. Symbol používají muži i ženy jako jeden ze základních slovanských symbolů. Používal se i jako ochrana na cesty.

Pánská košile ve velikosti 50 skladem ihned k odeslání. (obvod kruku: 51 cm, šíře přes hrudník i boky: 124 cm, délka rukávu: 64 cm, délka košile: 75 cm)

V jakékoli jiné velikosti 44-54 zhotovíme košili dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí. 

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Vyrobeno v ČR v domácí dílně. Ruční práce.

Menu
--