Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Kyanit oranžový krystal

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14380888
Zobrazení: 11x
Vloženo: 26.11.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci. Ve dnech 21. a 22.května 2024 je pro vás připravena 11% sleva na veškeré zboží v obchodě (vyjma dárkových poukazů). Do své objednávky, prosím, vložte slevový kód: W71-1I1-119. Děkuji a těším se, Ji.

Kvalitní, přírodní krystal vzácného oranžového kyanitu. Svým tvarem a velikostí je optimálně vhodný pro zakomponování do energetického přívěsku. Využití nalezne také v krystalo-terapii, krystal můžeme zapojit do krystalické mřížky.                         

Kyanit náleží ke skupině minerálů, kterou vnímáme jako silné ochránce, účinné blokátory a mocné talismany. Chrání nás před vším, co nechceme (ale ani to nyní neprožíváme). Ať už to jsou vlastnosti, zkušenosti nebo konkrétní stavy, např. nemoci, nehody, citová zklamání - každý najdeme to své, z čeho vnímáme možné obavy.

Pomáhají ochraňovat nás i náš prostor, abychom se v něm cítili klidně a bezpečně.

Kyanit dokáže uzemňovat duchovní vibrace, což navozuje stav duševní celistvosti a dospělosti, které sebou nesou nadhled, moudrost a lásku.

Ukazuje, jakou roli může sám člověk sehrát při vytváření procesu příčin a následků. Současně nás také učí přijímat s pokorou to, co už nastalo, a spíše než měnit důsledky, snažit se chápat příčiny a účel toho, co prožíváme.

Kyanit je velmi jemný kámen vyšších vibrací.

Všechny barevné varianty kyanitu pracují s celým energetickým systémem a jemně působí na všechny čakry. Pracují s námi tím způsobem, že otevírají vyšší čakry, vedou energii dolů a tím harmonizují i ty základní. Konkrétní barva kyanitu nám potom napovídá, na jakém tématu příslušné čakry s ním můžeme intenzivněji vědomě pracovat.

Oranžový kyanit

Chrání naši křížovou čakru. Vylaďuje ji tím způsobem, že do ní přivádí energii z horních čaker dolů a tím zvyšuje vibrace spodních čaker. Ukazuje nám, jak radostná a naplňující může být naše služba celku, k níž máme potencionální vlohy, talenty a schopnosti. Jeho ochrana spočívá také v tom, nemáme-li po terapii v křížové čakře ještě pevně uchopené nově nabyté energie, chrání naši křížovou čakru před nežádoucími vnějšími vlivy, pohlídá, abychom snadno nespadli do našich starých zvyklostí. Výborný je také pro situace, kdy se v nás někdo snaží manipulativně vyvolat pocit viny, pomůže nám tuto záležitost zpracovat.

Barevně vzácná odrůda kyanitu, vytváří zpravidla velmi malé krystalky (úzké tyčinky). Krystaly větších rozměrů nebo srostlice krystalů jsou ještě o to vzácnější.

Rozměr: 2,7 x 0,8 x 0,4 cm.

Lokalita: Tanzánie, Nani Hills.

Moje pozn.: B1105.

Menu
--