Domů Zboží Od PARROT

kožená - BLUE FAIRY TAIL - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 3100364
Zobrazení: 87x
Vloženo: 4.10.2012
Počet srdcí: 117x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

kožená kabelka  - BLUE FAIRY TAIL - PARROT je z luxusní kolekce Amstel, určená pro milovnice květin, zvonků a modré, metalické barvy.  BLUE FAIRY TAIL znamená "modrá pohádka" .... pozn. pro ty, jimž byla ve škole dopřána jen ruština :)

*****velikost M *****

Technický popis: Kabelka kožená BLUE FAIRY TAIL je vyrobena z vysoce kvalitní, pevné čalounické kůže - hovězina v kovově modré, až metalické barvě.

kabelka je celoplošně podlepená na fixačním lisu a drží stálý tvar.

Přední i zadní díl je tvarovaný ze tří rozdílných pruhů, tím je vytvořen plastický tvar kabelky 3D, vlastní střih PARROT BASIC. Aplikace 8 zvonků je z pravé kůže a eco kůže, našité kontrastní černou čalounickou nití.

Kabelka je vypodšívkovaná svělou PAD podšívkou, s vnitřní velkou kapsou na zip + malá kapsa na mobil. Zapínání je zapuštěné na kostěný zip do barvy s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Popruh - ušisko je přišité přes niklové průchodky a regulátor délky - ucho 100% POP černé barvy, šíře 5 cm.

Další kabelky stejného střihu PARROT BASIC naleznate tady tu, střih působí velmi žensky a pohodlně se nosí.

Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 na šířku. Výška 34 cm, spodní šíře 39 cm, horní šíře 30 cm, délka ucha 120 cm tzv. cross body. Pohodlně nasadíte i na držadlo kočárku.

Užití: dámská - dívčí praktická kabelka na běžné nošení do práce, nákupy ale i jako školní taška na učebnice pro mladé slečny - teenagerky.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlem, opláchnout vodou, nechat volně uschnout, nežehlit, nesušit v sušičce.

Made by PARROT since 1989

Menu
--