Domů Zboží Od Arte-Jana

Kovaný prsten VLTAVÍN - posel z vesmíru

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce380 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Arte-Jana

Katalogové č.: 13986893
Zobrazení: 83x
Vloženo: 12.4.2023
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu nad 4000 Kč (bez poštovného) dárková krabička a poštovné zdarma. BS Design Studio nabízí zde jako neplátce dph některé výrobky s menším obsahem drahých kovů a dále výrobky z jiných materiálů.

Vltavín nádherné barvy - ručně kovaný a tvarovaný stříbrný prsten s přírodním neopracovaným vltavínem BS Design, Moldavite-art. Puncováno BS design. V dárkové krabičce.

Nastavitelná velikost - uni 

Pánský i dámský - unisex

Materiál: stříbro Ag925/1000 (na zakázku vyrobím i z jiného materiálu - kov např. bronz, mosaz nebo zlato aj. - viz též můj druhý účet na Fler - BS Design Studio.

Šířka prstenu - 10-12mm

Povrch - lesklý, mat/matný (na obrázku) nebo oxidovaný (černý).

Zlacení nebo rhodiování s příplatkem.

Textura - s texturou (na obrázku) nebo bez textury - ručně kovaný se vzorem, menším nebo větším, dle Vašeho výběru - uveďte v objednávce.

Drahokam: pravý vltavín - Chlum, J.Čechy, neopracovaný vltavín krásné zelené barvy a skulptury. Každý vltavín je jedinečný.

Prsten na obrázku je momentálně k dispozici a k zakoupení ihned. Pokud si přejete jiný povrch a/nebo texturu - na zakázku vyrobím do 2-5 pracovních dnů. Vltavínek si můžete vybrat předem :-)

Spolupracujeme s nezisk.organizací Moldavite, z.ú. podporující místní zdroje a řemeslníky. S nákupem tohoto výrobku přispíváte 50-korunou i na její činnost proti vltavinovým padělkům.

Další prsteny a výrobky - viz i můj účet na Fler - BS Design Studio. Vyrábím též i s jinými drahokamy dle Vašeho výběru - na zakázku (registrace výrobce a designer na Puncovním úřadě). Dejte vědět o co event.máte zájem, nabídnu.

    Menu
    --