Domů Zboží Od medusa - harmonie vůní

Kolébka života

407 Kčza 1 ks
varianty (2)
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží je v rezervaci
Toto zboží je dostupné pouze pro konkrétního uživatele.
K odeslání: 15.5.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: středa
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce235 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od medusa - harmonie vůní

Katalogové č.: 14286763
Zobrazení: 178x
Vloženo: 18.10.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Děkujeme všem našim zákazníkům za přízeň a objednávky a přejeme krásný, pohodový a voňavý rok 2024 :-) Nyní se budeme opět plně věnovat výrobě a na vaše nové objednávky se budeme těšit začátkem léta :-). V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat do zpráv :-).

Kolébka života

Bylinná směs pro ženskou vaginální napářku

Složení:

Heřmánek, růže, levandule, řepík, šalvěj, fenykl, máta peprná, proskurník kořen, malina list, chmel, jitrocel, mateřídouška, černý bez květ, lékořice

Vaginální napářka je v mnoha tradičních kulturách ( a byla i v té naší J ) součástí pravidelné sebepéče ženy. Používá se jako součást různých relaxačních a očistných procedur, jejichž hlavním smyslem je prevence a vyladění nerovnovnáhy v činnoti ženských pohlavních orgánů.

Použití:

30 gramů směsi (přibližně jednu  plnou hrst) zalejte 1-2 litry vařící vodoy ve vhodné nádobě . Zaujměte pohodlnou a bezpečnou polohu nad nádobou tak, aby neunikalo teplo a nedošlo ke kontaktu nádoby s pokožkou a sliznicemi. Setrvejte nad parní lázni 20 až 40 minut. Poté si dopřejte alespoň půl hodiny odpočinku v leže a dostatečně doplňujte tekutiny. Spařené bylinky je možno použít ještě jednou druhý den, když je 15 monut povaříte. Také je možné nálev použít do koupele například s epsomskou solí a bylinky v plátěném pytlíku napařit a použít jako teplý obklad na podbřišek :-)

 Balení 180gramů (6 dávek) v papírovém sáčku.

Další varianta 30gramů (jedna dávka) na vyzkoušení J.

Proč kolébka života?

Ženská pánev je místo, kde vzniká nový život, ale dle poznatků a zkušeností mnohých terapeutů i mých vlastních, je to také místo, kde si ukládáme své neradostné a nezpracované traumatické zážitky. Díky neustálému stresu, který už většinou ani nevnímáme, je tato oblast ženského těla neustále přetížená a v napětí. Pánevní dno není třeba posilovat přílišným cvičením, svaly v této oblasti jsou již tak velmi napjaté a mnohdy stačí menší otřes či jiné prudké stažení těla a napětí nutně musí povolit, mnohdy ve velmi nevhodné chvíli. Proto je dobré se zaměřit spíše na relaxaci a uvolnění. Pohýčkat se, dopřát si klid, teplo a ticho nebo nějakou relaxační hudbu a ponořit se do sebe. Pomocí vlhka a tepla (stejně jako když vzniká úrodný a výživný kompost) si vrstvy a nánosy všeho, co zde máme za život nastřádáno, můžeme ve své pánvi proměnit na úrodnou půdu pro zrození nového života či jakéhokoliv jiného našeho tvořivého projektu.

Menu
--