Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Klackohrátky s muzikou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 11528715
Zobrazení: 151x
Vloženo: 30.5.2020
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

To tak venku zahlédnete krásná dřívka, se kterými si ještě doma chcete chvíli pohrát. Zpíváte, pletete bosýma nohama v trávě. Amulet, který je výsledkem "klackování" s malým synem...

Autorský originální šperk - přívěsek. Výrazný, radostný, hravý, přesto jemný.

Přívěsku dominuje opracovaný segment trnkového dřeva. Dřívko je ručně tvarované, broušené, leštěné, ošetřené včelím voskem. Doplněno kruhy z atestované nerezové oceli a cínováním. Cínování je zafrézováno do dřívka. Používám bezolovnatý cín s obsahem stříbra. Ve spodní části přívěsku je hematit, který je rafinovaně uchycen, precizně cínován.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit s ohledem na dřevěný kus. Tedy žádné saponáty, abraziva... pouze otřít vlhkým hadříkem a kovové části jemným kartáčkem.

Přívěsek má velké kruhové očko k zavěšení a jde z řetízku vyvléknout. Zavěšení pak můžete vybrat dle svého pocitu - řetízek z chirurgické oceli, černá tkanice... řetízek není zakalkulován v ceně, v případě zájmu mě kontaktujte přímo fler poštou, či zprávou k objednávce. Cena řetízku je 200,-- Kč (řetízek z chirurgické oceli, zapínání karabinka a protikus).

Provedení je jemné, precizní, profesionální. Všechny konce a očka jsou pečlivě zapravena, zabroušena, zapájena. 

Délka přívěsku je 90 mm (z toho délka křívka 63 mm, kámen 10 mm), průměr největšího kovového kruhu je 26 mm. Váha přívěsku - 4,8 g.

Přívěsek je jednostranný - má svůj rub a líc. Z rubové strany není cínování.

K přívěsku nabízím náušnice k sestavení sady.

Menu
--