Domů Zboží Od Helísek

... jarní podléškový...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Helísek

Katalogové č.: 1799384
Zobrazení: 254x
Vloženo: 22.6.2011
Počet srdcí: 284x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 20.12. 2019 do února 2020 včetně bude provoz obchůdku omezený výrazně, případné objednávky budu schopna vyřizovat pouze nárazově, děkuji za pochopení ♥

...náhrdelník s kvítkem podléšky na podléškovém listu  a dvěma odkvetlými stříbrnými podléškami...

Hlavním motivem náhrdelníku ručně vytvořený kvítek (cca 18mm velký, každý lístek zvlášť vyřezán) podléšky na podléškovém lístku ze stříbra vyřezávaného, retikulovaného a patinovaného.  Kvítek, zdobený uprostřed květu zasazeným kabošonkem přírodního holley lavender chalcedonu (5mm) levandulové barvy, s listem jsou zavěšeny na "lanku" stříbrné barvy spolu s krásnými broušenými  a průsvitnými rondelkami přírodního chalcedonu. Rondelky mají takovou šedavomodravou barvu s jemným levandulovým nádechem. Mezi rondelkami a řetízkem jsou zavěšeny kvítky odkvetlých podléšek z nataveného stříbra, zdobené granulací.

Celý motiv s kamínky je zavěšen na krásném jemném stříbrném řetízku a po upřesnění délky náhrdelníku zakončen zapínáním - háčkem a očkem - zdobeným rondelkami chalcedonu.

Chalcedon přírodní - jemně broušené rondelky AA kvalita, přírodní holley lavender chalcedon - kabošon 5mm a stříbro 925/1000. Délka náhrdelníku 51cm, je možné jej "zkrátit" - lze zapnout místo do koncového očka do oček řetízku. Celková váha šperku 10,3g, váha stříbra 925/1000 6g. Puncováno.

Šperk je nyní, po dohodě se zákaznicí, pro kterou byl původně nachystán, volný.

    Menu
    --