Domů Zboží Od Roheryn

Ithil ~ Šperk s měsíčním kamenem & perlou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Roheryn

Katalogové č.: 14421630
Zobrazení: 49x
Vloženo: 18.12.2023
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, obchůdek je na krátkou dobu z osobních důvodů uzavřen, ale nekončí natrvalo :) Doufám, že se k tvoření magických talismanů opět dostanu nejpozději v červnu. Děkuji všem za dosavadní přízeň, Lily (Roheryn)

Měsíční kámen (symbolika): kámen intuice, žen, matek, plodnosti a tvořivosti; probouzí v nás laskavost, jemně a s láskou harmonizuje naši energii a emoční problémy, léčí citová zranění, podporuje empatii, zmírňuje hyperaktivitu a zbavuje zbytečných předsudků.. na úrovni těla je silně spojený s ženskými záležitostmi a zdravím.. měsíční kámen mohou nosit i muži, potřebují-li dodat více citlivosti anebo zjemnit hrubé projevy ega..

Perla říční (symbolika): symbol čistoty a proměny, drahokam moří a řek; díky svému původu jsou perly silně spjaté s vodním elementem, mají v sobě energii podobnou přirozenému ženskému půvabu.. připomínají nám, že i v největší temnotě duše lze nalézt ryzost, dokonalost a krásu..

Jemný šperk vytvořený kombinací pravého duhového měsíčního kamínku a světle fialové říční perly.. Kov je v tomto případě ponechán ve světlém stříbrném vzhledu (bez patiny) a pro vyšší lesk dodatečně dobroušen.

Díky užité nerezové oceli jsou šperky vhodné pro časté nošení, človíčky s citlivější kůží (alergiky) a můžete s ním i do vody. Jak o šperk jednoduše pečovat, se dozvíte z letáčku, který přikládám do každé zásilky.

TIP: Čím častěji se šperk nosí, otírá a mastí o kůži nebo oblečení, tím lépe pro něj.

Velikost šperku 3,7 x 2,4 cm.

Kámen je zasazený do originální, ručně vytvořené konstrukce z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a nerezové chirurgické oceli. Šperk je pro delší životnost ošetřen speciálním voskem.

Součástí tohoto šperku je nerezový řetízek s karabinkou. Na přání je možné řetízek vyměnit za jednoduchou stahovací bavlněnou šňůrku - požadavek mi napište do zprávy k objednávce.

Zasílám v dárkové krabičce.

Menu
--