Domů Zboží Od Atelier jpd

HONOSNÝ NÁRAMEK - BAROKNÍ PERLY A KŘIŠŤÁL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce199 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Atelier jpd

Katalogové č.: 10288245
Zobrazení: 304x
Vloženo: 3.2.2019
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z barokních perel s překráným listrem, přecházejícím z lahvově zelené, přes fialovou až do vínové barvy. Dále náramek zdobí krásné rondelky čistého křišťálu AAA kvality o průměru cca 10,4 mm. Dalšími použitými kameny jsou hematit a opalit. Náramek působí velice luxusně, je vhodný na denní nošení, ale i pro společenské příležitosti. Je 100% hyperalergenní a mů§žete se s ním i koupat.

Zašleme v dárkové balení se značkou jpd. - Dárek, který nikoho neurazí.

"Ve vlnách hledal jsem a perlu vytáhl jsem ven, jak měsíc nádhernou a skvělou tak, že králové neváhali by své pokladnice vyprázdnit."  Matthew Arnold, básník 1822 - 1888        

Perla je prý esencí krásy a nekončící radosti - už po tisíce let. Diamant je po staletí považován za krále drahých kamenů pro svou tvrdost a odolnost, perla díky své kráse za královnu. Perly byly jako symbol čistoty, nevinnosti a klidu zasvěceny Měsíci a bohyni Dianě, patronce lesů, ženské krásy a lásky.

KŘIŠŤÁL - "Uchovává energii Matky Země, ale také vesmírnou energii s mocnou frekvencí. Je důležité, abychom v této době nosili při sobě kousek křišťálu, je to nejsilnější vodič. Můžete se propojit s obrovským množstvím vesmírné energie, ovlivní to vaše energetické pole, pomůže vstřebat vesmírnou energii a využít ji při duchovním probouzení. Až začne Matka Země zvyšovat svou frekvenci, bude pro všechny lidi prospěšné mít u sebe malý kousek křišťálu." - Kiesha Crowther (Malá Babička)

Křišťál podněcuje činnost všech energetických center v těle. Vnáší vibrující jiskru a energii do života.

Blahodárně působí i na nefunkční vztahy.

HEMATIT - Velmi silné energetické vibrace - silnější než křišťál. Dávají do rovnováhy toky energií v akupunkturních bodech /meridiánech/. Člověk je pak odolnější vůči negativním vlivům, což mu přináší klid a harmonii.  

Menu
--