Domů Zboží Od Lesja

Eliášek

832 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lesja

Katalogové č.: 1556335
Zobrazení: 90x
Vloženo: 15.3.2011
Počet srdcí: 246x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: DĚkuji moc A moc všem zákazníkům i milým návštěvníkům :) Zatím musím činnost ukončit pro své zdravotní potíže. Naštěstí můžu kreslit, takže doufám, že brzy budu ve své činnosti pokračovat :)

Jen jsem domalovala očka, mrknul na mě a hurá ze schodů dolů. Koukla jsem se z okna. Ten malý skřítek už si lebedil na větvi a vyhříval se na nesmělém jarním sluníčku.

 

Vrátila jsem se ke stroji a odložila látku na košilku s límečkem a rovnou mu střihla na tílečko. Puntíkatá pelerínka se mu určitě bude hodit až se ochladí. A pro případ, že by někdy přece jen potřeboval vypadat slavnostněji, jsem mu přibalila i bílé námořnické kalhotky.

 

 

35 cm vysoký skřítek je ušitý z bavlněného úpletu a bavlněného plátna. Vyplněný je polyesterovým rounem. Nožičky jsou z barevné bavlněné látky. Ručičky jsou připevněny knoflíčkovými kloubky, takže je možné s nimi pohybovat.

Obličejík je namalován textilními barvami, které jsou zafixované, takže snesou jemnou údržbu. Vlásky jsou mohérové a trošku pouští chloupky.

 

    Menu
    --