Domů Zboží Od Hejta

Dřevěné trsátko

99 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...". K odeslání: 27.5.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 13045984
Zobrazení: 225x
Vloženo: 2.1.2022
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Celodřevěná trsátka - na hraní i k mazlení.

Přiznám se, že nevím, z jakého jsou dřeva. Můj muž mi jednou - kdysi dávno domů donesl slušnou zásobu prkýnek 2mm tloušťky z tohoto krásného materiálu, o němž si více nepamatoval. Při řezání a broušení ale velice krásně voní silicemi :-) . Nakonec jsme se po poradě i s dalšími hlavami shodli, že se jedná nejspíše o mahagon.

Když mi kteréhosi dny před Vánoci nepořádek díky mým drahým děvčátkům přibýval se stejnou vervou, s jakou jsem se ho snažila odklízet, prostě jsem to vzdala. Odložila jsem smeták a hadru a se slovy "kašlu na to, tak budu dělat čurbes taky, co už" jsem lupénkovkou rozřezala celé jedno prkýnko na tahle trsátka. Postupňě je brousím, časem přibudou ještě nějaká na krk nebo jako přívěsek na gigbag ;-) .

Jsou jemně vybroušená a vyleštěná, a tím pádem na dotek velmi příjemná. Ošetřena jsou pečlivě - lněným olejem a směsí tvrdých vysychavých vosků. Přesto je doporučuji před vlhkostí chránit.

Rozměry jsou přibližně š 2,5 x v 3 cm; tloušťka necelé 2 mm.

Trsátka jsou ručně vyráběná a pouze s minimální mechanizací práce - tím pádem je ale každé maličko své. V případě zájmu samozřejmě není problém vybrat si konkrétní kus.

Menu
--