Domů Zboží Od jadwiga

Cesta kolem světa za 80 dní... hrací deka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od jadwiga

Katalogové č.: 952161
Zobrazení: 1129x
Vloženo: 8.7.2010
Počet srdcí: 476x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská hrací deka "od miminka po školáka".

Miminko: Batolátkům slouží deka jako podložka pro ležení, otáčení z bříška na záda a zpět, k prvním pokusům o lezení. Děťátko si trénuje svoje smysly - vnímá barvy, hmatem různé struktury materiálů (každý světadíl je z jiné látky), kostka i hračky připevněné na kroužcích mají uvnitř rolničku.

Věk 2 - 5 let: Větší děti si na dece mohou trénovat poznávání barev formou jednoduché hry. Hod kostkou ukáže, na které políčko se můžeme posunout, později mohou hráči postoupit jen pokud správně pojmenují barvičku. Jako figurky slouží hračky - dopravní prostředky, které je samozřejmě možné využít i k hraní dle vlastní fantazie, cestování po světě atd. 

Věk 5 - 7 let: Předškoláčci a prvňáčci si na dece mohou procvičovat celou abecedu. Opět jednoduchou hrou popsanou výše nebo v jejích dalších obměnách dle vlastní fantazie či přiloženého návodu.

Na přání je možné deku vyztužit obručí (vyndávací), aby lépe držela tvar a mohla se pověsit na zeď jako dekorace. Za příplatek Kč 100 je možné opatřit deku protiskluzovou úpravou.

 

Deka je vyrobena z předepraných bavlněných látek. Světadíly jsou z různých materiálů (fleece, froté, filc, pletenina, plátno). Vnitřek je vyplněn slabším vatelínem. Písmena jsou malována nezávadnými barvami na textil a tepelně zafixována. Průměr deky je cca 100 cm.

Hračky - dopravní prostředky - a kostka jsou z předepraných bavlněných látek (plátno), doplněny detaily z filcu a malbou na textil. Neobsahují žádné drobné částečky, knoflíky apod. a jsou tedy vhodné i pro miminka. Plněny jsou polyesterovým rounem. K dece jsou připevněny kousacími kroužky, které je možné od deky opět odepnout. Hrana kostky měří 14 cm, hračky jsou veliké cca 12 x 8 cm.

 

Na přání je možné vyrobit i s jiným motivem uprostřed. 

Deka je doplněna o látkové "kartičky" s názvy světadílů a oceánů, které je možné suchým zipem připevnit na patřičná místa (na fotce je deka bez zipů). Je tedy použitelná až do páté třídy :o).

Součástí dodávky je také látkový pytlíček na hračky a kartičky a podrobný návod ke hře včetně jejích obměn a didaktických doporučení.

 

Děkuji, že respektujete autorská práva. 

Menu
--