Domů Zboží Od Mariami

Černá Panterka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Mariami

Katalogové č.: 12298483
Zobrazení: 202x
Vloženo: 8.3.2021
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Líbí se vám extravagantní šperky, ale bojíte se je nosit? Tento skvostný kousek k extravagantním zcela jistě patří, ale je sladěný do zemitých barev, které nekřičí, a tyrkysová barva je pouze zvýrazňuje.

Tedy výrazný a nenápadný zároveň? To je zásluha ZÁHNĚDY, nebo-li  také kouřového křemene, jak se mu říká, který je srdcem celého šperku. Přestože se jedná o tmavší kámen, nemusíte ho hned považovat za negativní, právě naopak.  Symbolizuje Zemi a Nebe, materiálno a duchovno, stejně tak jako světlo a tmu v dokonalé harmonické jednotě. Tento kámen vám pomůže být v kontaktu se zemí a vlastním středem a zbavit se strachů, které působí jako překážky nebo bariéry.  Právě jeho tmavá barva vám pomůže hledat a nalézat odpovědi, přijímat uzdravení a nalézt přístup ke skrytému světlu pravdy. Pomáhá nám ponořit se do těch míst v sobě, které potřebují změnit. Můžete obejmout neznámo a plynout s tejemnem, které se ve vašem životě rozvíjí. Příští krok může být skokem do prázdna, ale s bezpodmínečnou důvěrou a podporou.  

A protože se nejdná jen oobyčejnou záhnědu, ale katedrálovou, která má uskupení krystalů do mnohočetných zakončení, můžete se s ní naladit na vyšší moudrost, protože její krystaly se vypínají k nebeské říši, aby navázaly kontakt s Bohem, Velkým Duchem a moudrostí věků. Do tohoto kamene si můžeme dát svůj záměr a napojit se na Řád Světla. 

Menu
--