Domů Zboží Od almabe

Brož (fluorit a ametyst)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14623171
Zobrazení: 61x
Vloženo: 12.4.2024
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaná brož je vytvořena ze surového (přírodního), krásně zbarveného fluoritu a korálků ametystu. Kámen je polo průsvitný, s prolínajícími se barvami, přecházejícími od zelenkavé do světle fialové. 

Brož  měří 7 cm na výšku a 5,5 cm na šířku.

Šperk je patinován a ošetřen antioxidantem.

Brožový můstek je z nerezové oceli, měří 3 cm a je umístěn v horní třetině brože.

V dárkové krabičce.

Fluorit je krystal obdařený silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni.  Zahání  negativní energie a poruchy všeho druhu. Čistí, odstraňuje a přeorganizovává v těle vše, co není v naprostém pořádku. Jedná se o nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoli nesouladu v těle. Jedná se o kámen, který dokáže zvládnout chaos a opětovně uvést do souladu tělesnou, citovou i duševní rovinu osobnosti. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci a současně usnadňuje překonávání duševních problémů. Odstraňuje utkvělé představy. Fluorit odstraňuje iluze a odhaluje pravdu. Výrazně pomůže, pokud potřebujete jednat nestranně a objektivně. Fluorit také výborně pomáhá při učení: dokáže uspořádat a zpracovat informace, neboť spojuje známé s tím, čemu se právě učíme. Zvyšuje koncentraci. Pomáhá strávit nové informace a zvyšuje rychlost myšlení.

Menu
--