Domů Zboží Od Meduška - medové dárky

Med a sušené broskve 250g

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna80 Kč
Dobírka
Zásilkovna291 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka

Další zboží od Meduška - medové dárky

Katalogové č.: 7633195
Zobrazení: 1601x
Vloženo: 28.7.2016
Počet srdcí: 120x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

95% květového pastovaného medu + 5% sušených broskví

Broskve krásně pustí svou osobitou vůni do medu a výsledkem je náramná dobrota:-)) Další z řady zdravého mlsání:-)

Něco málo o broskvích:

Broskve se skládají z vyváženého množství provitaminu a (betakarotenu), vitaminů skupiny B, vitaminu C a E, draslíku, hořčíku a vlákniny. Dále obsahují 9 % fruktózy a ostatních sacharidů a méně než 1 % proteinů. Sodík ani tuky se v nich prakticky vůbec nevyskytují.

Dalo by se říct, že jejich složení je ideální pro srdce. Vitaminy A, C a E jsou nejlepší přírodní antioxidanty a jen málo potravin je obsahuje v tak vyváženém poměru. Tyto vitaminy chrání arteriální stěnu, což je významné zejména u koronárních cév. Vitaminy skupiny B (B1, B2, niacin a B6), jež se nacházejí v broskvích ve významném množství, jsou potřebné pro činnost srdečního svalu, který čerpá energii z mastných kyselin a sacharidů.

Broskve jsou velmi bohaté na draslík a hořčík, základní minerály potřebné k udržování pravidelného srdečního rytmu. Díky tomu, že obsahují nejméně tuků ze všech druhů ovoce a mají i nejnižší obsah sodíku (1 mg/100 g), pomáhají v prevenci arteriální hypertenze a podporují srdeční činnost. Toto není zdravotním tvrzením, jsou to pouze informace načtené z internetu:-)

Menu
--