Domů Zboží Od cerna kosice

Rozdílní a přece spolu (Jaspis červený)-náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 7018736
Zobrazení: 233x
Vloženo: 14.1.2016
Počet srdcí: 142x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Elegantní autorský cínovaný náhrdelník s nepřehlédnutelným luxusním srdíčkem z červeného Jaspisu. Šperk  je zdoben spirálkou v jedné polovivě a třemi vlnkami ve druhé polovině včetně několika kuliček cínu.

Šperk je zavěšen na černé šňůrce (organza + voskované šňůrky), délka závěsu 43 cm + prodlužovací řetízek 5 cm. Zapínání na karabinku.

Celý přívěsek měří 4,0 cm na šířku, 4,0 cm na výšku (včetně poutka), měřeno v nejširších místech. Srdíčko z červeného Jaspisu o rozměru  3,0 x 3,0 x 0,8 cm.

Náhrdelník je tvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Červený jaspis symbolizuje základní elementární sílu "Matky Země". Uzemňuje energii a napravuje nepříznivé situace. Nabízí ochranu před fyzickou hrozbou i psychickými útoky a také dokáže odvrátit nehody nebo smůlu. Používáním červeného jaspisu vrátíte negativní energie zpět k tomu, kdo je vyslal. Vynáší na světlo problémy ještě dřív, než se příliš rozrostou, a nabízí vhled do těch nejobtížnějších situací. Představuje ideální "kámen nářků", který dokáže uklidnit rozbouřené city, pokud si s ním pohráváme. Vsuneme-li jaspis pod polštář, nabíjí celý organismus energií a pomáhá rozpomenout se na obsah snů. Podněcuje činnost základní čakry a účastní se znovuzrození.   Pomáhá vám udržet si dobrou náladu a čelit všemu, co vám den přinese.

Léčebné využití:  čistí a stabilizuje auru a posiluje hranice osobnosti. Přináší zdraví a sílu a odstraňuje jedovaté látky z oběhového systému, krve a jater.  Odstraňuje rovněž zablokování v játrech a cévách. Pomáhá při menstruačních potížích a při menopauze. Pomáhá při cirkulaci a prohřeje studené končetiny nebo bolavé klouby a svaly. Zastavuje krvácení a pomáhá zacelovat rány. Aktivuje potenci, zvyšuje plodnost a ochraňuje pohlavní orgány.

Menu
--