Domů Zboží Od Dreamcatcher P&D

Lapač snů 195s 55x31 s ametysty

721 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dreamcatcher P&D

Katalogové č.: 5926556
Zobrazení: 430x
Vloženo: 17.1.2015
Počet srdcí: 78x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapač snů 195s 55x31 s ametysty je dalším lapačem z řady lapačů nových tvarů, délka 55 cm největší šíře 31 cm tvoří čtyři výplety modrou nití, stříbrnými a voskovými perličkami, z nichž tři jsou vypleteny ametysty. Lapač je ozdobený koženými řemínky a oranžovofialovými peříčky kačera. Největší ze sítí tohoto lapače si hlídá stříbrnofialový pavouček. Jedná se o lapač ze serie lapačů nových tvarů, kde jeho krásu tvoří tvar, barva a použité komponenty.

Lapače snů P&D - originální a jedinečné lapače v Česku i ve  světě.

Znamení zvěrokruhu připisují ametyst pro ty, kdo jsou narozeni ve
znamení Ryb, Panny, Střelce, Býka  a Štíra. Ve starověku se ametyst
používal ke zmírnění úzkostných stavů,neuróz a halucinací. Křesťanství 
považuje ametyst za symbol zbožnosti a pokory. Také se věřilo, že
ohrańuje před čarodějnictvím, jedy a zlými kouzly. Vyráběly se z něj
vinné poháry, což má základ v báji o vzniku ametystu kdy Dionýsos, bůh vína byl rozzuřen jednáním dívky jménem Amethyst která dávala přednost uctívání bohyně Artemis před ním. Dionýsos poštval na Amethyst dva tygry, aby ji roztrhali. Artemis ve snaze dívku zachránit ji proměnila v bílý kámen. Dionýsos na kámen usedl a zmožen výčitkami svědomí  začal ronit slzy do poháru s vínem, ten přetekl, víno se rozlilo po kameni do kterého se i vpilo a zbarvilo jej do fialova svojí barvou.

Hezké sny a hodně štestí s lapači snů P&D Vám přeje Pavel a Dana.

Lapače  P&D s menšími lapači jsou  konstruovány tak, aby si malé lapače při otáčení nepřekážely, (např. svými pírky, koženými řemínky) a mohly se nezávisle jeden na druhém otáčet, tak se i děje díky slabým nitím na kterých jsou malé lapače i velký uchyceny, stává se, že se velký lapač otáčí doprava a malé lapače na opačnou stranu, my říkáme že lapač správně "maká", to když se z ničehonic začne sám od sebe otáčet, nejprve malý, pak střední, pak i všechny, nakonec  celý. Krása lapačů snů  P&D vynikne při jejich otáčení.

 Každý lapač nabízený k prodejií  v sekci -dostupné-   je samozřejmě  k prodeji, k tomu služí i přiložené fotografie,  prodané zboží je v sekci - prodané. Je samozřejmě možné si podobný lapač po dohodě objednat.

Kupujete ten lapač který na přiložených fotografiích vidíte.

Menu
--