Domů Zboží Od alma-ata

Christian - sleva z 390,-

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od alma-ata

Katalogové č.: 1506663
Zobrazení: 132x
Vloženo: 26.2.2011
Počet srdcí: 272x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Celá kolekce "Zimní květy" vznikla v očekávání prvních jarních paprsků, ale stále ještě v zajetí paní Zimy. Od vzpomínek na překrásnou knížku Hanse Christiana Andersena nebylo daleko k názvům jednotlivých polštářků.

Christian je ušit z nekrčivé směsové bavlny, na zdobení byl použit 100% len a 100% dovozové bavlněné látky. Vrchni díl je uvnitř podložen modrou bavlnou, takže všechny švy jsou uvnitř polštářku začištěny. Přední strana je zdobená patchworkovou technikou, něžnost tomuto krasavci dodávají mašličky inspirované časopisem Marina. Zadní strana je řešena překladem.

Rozměr polštářku je 60 x 40 cm. Pro tento netradiční rozměr je polštářek dodáván i s výplní. Potah výplně je ze 100% bavlny, samotnou výplň tvoří molitanová drť. Díky ní je výplň velmi odolná vůči slehnutí.

Celou kolekci "Zimní květy" vidíte na posledních dvou snímcích. Poslední foto ukazuje barevnost zadních stran polštářků, řazeno shodně s předešlým obrázkem.

Gerda, Káj a Ledová královna se také těší na Vaši návštěvu.

....a v tomhle topu mu to velmi sluší

Mrkněte také na

Jehly pro špatně vidící.

Skutečný zázrak pro každého, kdo alespoň jednou ročně bere jehlu a nit do ruky.  Trápíme se, zastřiháváme, namáčíme a nit prostě do ouška nechce. Tyto jehly jsou vyrobeny jinou technologií než klasické jehly a kdo je poprvé použije, už jiné nechce. Mají speciálně tvarované ouško jehly, nit navlékáme prostým nasunutím shora ouška, malá pojistka zajistí, že ani při provlékání hustou tkaninou nit z jehly nevyklouzne.

Nedostižná věc pro každého, ať už švadlenku či poloslepého jedince. Dle statistiky na Googlu je špatným zrakem obdarováno 40% populace :-) Při objednávce jehel s jiným zbožím ušetříte na poštovném a uděláte radost sobě či někomu blízkému.

 

    Menu
    --