Domů Zboží Od EvVo

Hanka2

420 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od EvVo

Katalogové č.: 10902251
Zobrazení: 317x
Vloženo: 26.9.2019
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek s tromlovaným avanturínem, vytvořený technikou měkkého pájení, s použitím bezolovnatého cínu s obsahen mědi. Velikost je v nejdelších a nejširších místech 7 x 4,5 cm. Velikost kamene je 2,5 x 4 cm. Základem je měděný drát. Přívěsek je řezán, broušen, tvarován, patinován a na závěr ošetřen antioxidantem. 

Zavěšen je na kožené šňůrce černé barvy.

Šperk obdržíte v dárkové krabičce. 

Užití: mentální síly, zrak, peníze, klid, štěstí.

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Merkur a elementu vzduchu. Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu.

V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Barvy: zelený, modrý, červený, hnědý, broskvový Modrý avanturín navíc funguje jako účinný duševní léčitel.

Zelený avanturín pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Červený ,,sluneční" avanturín zahání chmury.

Zdroj informací: Nefertitis

 

Menu
--