Domů Zboží Od Antonia

Motáček

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Antonia

Katalogové č.: 10367190
Zobrazení: 231x
Vloženo: 28.2.2019
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně jsem na mateřské dovolené a mám čerstvě druhé miminko. Proto je veškeré zboží na objednávku nutno předem konzultovat a výrobu Vám buď potvrdím, nebo se můžeme dohodnout na pozdějším termínu dodání. Aktuálně se snažím vyhovět všem zájemcům, ale děti mají přednost. Děkuji za pochopení.

Motáček, neboli zavinovačka na spaní. Jednoduchá a praktická, zapínání na suchý zip, miminko má schované ručičky, nehrozí, že se bude ručičkami budit, nebo že by se poškrábalo.

V tomto případě ladíme do červeno-černo-bíla, ale barevná kombinace je naprosto libovolná (viz barvy zavinovaček v nabídce). Na fotu moje dvouměsíční dcerka s velikostí 62/68. Tento kus je volný bez rezervace a bez čekání - zbyl mi materiál.

Často šiju motáček jako součást soupravy spolu s dekou. Motáčky, deky, povlečení nebo celé soupravy šiju jen na objednávku maminkám s vážným zájmem - hotové věcičky, byť jsou malé, zabírají místo - a nemůžu si dovolit je velkoobjemově skladovat doma. Takže počítejte se zpožděným dodáním (cca 7-14 dní dle počtu objednávek).

Do zprávy mi stačí poslat kombinace barev. Pošlu vám foto dostupných vzorů látek a vy si vyberete. Hotové zboží vám vystavím s rezervací na vaše jméno.

Menu
--