Domů Profil prodejce Karneola
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Frenštát pod Radhoštěm, ČR
  • 93 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (24) 100%
Nadšenci: 90
Aktivita: aktivní
Prodáno: 93
Registrace: 4.9.2010
Město: Frenštát pod Radhoštěm
Stát: ČR

Karneola

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím Vás, v mém malém obchůdku {#emotions_dlg.rose2}

Jak jsem se dostala k tvoření? Už od dětství ráda tvořím cokoli a z čehokoli. Z přírody jsem si přinášela kamínky, ulity, kosti a jiné zajímavé přírodniny. Bylo mi líto vyhodit skořápky z ořechů, rozbitý talíř nebo zrcadlo. Z toho jsem tvořila zajímavé dekorace do svého pokoje. Ráda jsem prozkoumávala babiččinu půdu, kde jsem nacházela "poklady". O něco později jsem vystudovala SUPŠ Sklářskou. Při práci se sklem, které je velmi zajímavé, se mi náhodou dostaly do rukou dráty a já začala objevovat, co všechno se dá z drátku vytvořit. Pracovat s drátem doma v bytě je přece jen snazší než se sklem. Proto tady nabízím hlavně drátované výrobky, zdobené skleněnými korálky. Vyzkoušela jsem si už spoustu jiných výtvarných technik a materiálu, jako je keramika, modurit, sádra, decoupage, batika, šití, vyšívání, obšívání, pletení, háčkovaní, chainmaille, pájení, atd., tak se tu časem objeví i něco z toho. Miluju přírodu, je mou inspirací...

Snad se Vám budou mé výtvory líbit a potěší Vás Rozpačitý.

*Ke každé objednávce posílám malý milý železný dáreček*

 

Nebojte se napsat, pokud Vám není něco jasné ohledně výrobku nebo si přejete výrobky nějak upravit, zvolit jiné barevné provedení, množství apod. Ráda Vám vyhovím, pokud budu mít dostatek vhodného potřebného materiálu k zvolenému výrobku.

 

 

Způsob dopravy
Všechny výrobky posílám Českou poštou, jako doporučenou zásilku v bublinkové obálce nebo v krabičce, dle typu zboží. Pokud je to možné, snažím se využít recyklace k zabalení výrobku (staré noviny, kartony, bublinky, sáčky).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Karneola

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--