Domů Profil prodejce ruhlu
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Sviadnov, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 132
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 26.7.2010
Město: Sviadnov
Stát: ČR

ruhlu

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám všechny, kteří zavítali na můj profil. Především - nejsem profesionální výtvarník. Fraktálová tvorba však patří k mým mnoha, často neobvyklým koníčkům (např. navrhování atypických labyrintů). Digitální grafikou jsem se začal zabývat zhruba před čtyřmi lety, čistě pro své osobní potěšení a pro fascinující pocity z vlastního procesu tvorby fraktálů. Základní impulsy, které vedly k dalšímu rozvoji tohoto koníčka byly v podstatě tři :

1/ Amatérský zájem o teorii chaosu, od které je k fraktálům opravdu jen krůček...

2/ Profesní zájem o speciální oblast řízení - spirálový management a fraktálový typ organizace (spirála je   typickým znakem mnoha fraktálů, především těch bazických, vycházejících z Juliových množin).

3/ Jedna velmi inspirující kniha - "Úplně nová mysl" od D.Pinka, o které guru managementu P. Drucker prohlásil : "Ta kniha je zázrak".

Jistou analogií k malířské tvorbě (např. různá umělcova "barevná období") je v případě fraktálů jejich typ. Těch je řada, zpravidla jsou typické pro ten který fraktálový generátor. Vyzkoušel jsem jich několik (Fractal Explorer, ChaosPro, Fractint, Sterling, aj.). Vystavená díla jsou vytvořena převážně těmito programy, které jsou kategorie "freeware", s výjimkou jediného : Ultra Fractal (je považován za absolutní špičku, placenou licenci jsem získal  z USA v nedávné době). 

Vystavené obrazy mají různý rozměr, převážně však  70 x 50 cm, jsou tištěny technikou velkoplošného tisku, fixovány na kapa desku, laminovány a opatřeny Nielsenovým rámem. Odstín rámu je možné zvolit.

Výstavy : Frýdek-Místek, Ostrava Stodolní ul. (Steak House), Albertovec, Čeladná.

Závěrem malá poznámka : na prodeji mých fraktálových obrazů nejsem existenčně závislý, 20% výnosů  z prodeje věnuji na výcvik slepeckých psů (tam přispívám již řadu let). 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ruhlu

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--