Domů Profil prodejce RICHVALSKY MANUFACTURING
  • aktivní prodejce od r. 2021
    Reaguje na objednávky obvykle do 14 hodin.
  • Hodonín, ČR
  • 27 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 19
Aktivita: aktivní
Prodáno: 27
Registrace: 7.5.2021
Město: Hodonín
Stát: ČR

RICHVALSKY MANUFACTURING

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Kdo jsme?

Novodobí řemeslníci neobyčejných produktů.

Měníme nápady na designové skvosty. Dáváme běžným věcem nový rozměr. Tvoříme v srdci Slovácka převážně z lokálních zdrojů. Jsme hrdými majiteli vzkvétající 3D farmy. Vkládáme život nápadům mladých designérů. Máme rádi výzvy a nové příležitosti posunout náš um dál.

Máte nápad?

Řekněte nám o něm a společně vymyslíme, jak dát vašemu snu 3D rozměr.

POLLY - Geometrické obrazy

 

Kolekce silových zvířat 

Zvířata jsou inspirací pro člověka od pradávna. Mnoho kultur vycítilo jejich sílu a přijalo je za své ochránce. Každé zvíře má svou sílu a potenciál v jiné vlastnosti, ovšem jedno mají společné - jejich úkolem je udržovat v nás sílu, motivaci, energii a propojení s přírodou. 

 

Kolekce silových zvířat POLLY vznikla pod rukama novodobých řemeslníků v srdci Slovácka, kteří jej vymazlili do posledního detailu. Každý kus je tvořen přímo pro vás na objednávku. Silová zvířata přicházejí na svět v nefalšované moravské 3D farmě. My jej pak s pečlivostí a úsměvem po částech balíme do originální krabice a odesíláme novému majiteli. Samotné sestavení silového zvířete není nijak složité a obejde se bez nářadí. Součástí balení je návod a samolepicí body, kterými je zvíře uchyceno na zeď. Stačí tedy dobré oko, šikovné ruce a vhodné místo, odkud bude mít zvíře skvělý výhled. 

 

Designový kousek z kolekce POLLY poslouží jako dokonalý dárek ke každé příležitosti nebo jako inspirující dekorace do bytu i kanceláře. Pohled silového zvířete vás bude provázet kamkoliv a pravidelně dodá dávku energie, kdykoliv bude potřeba. Sluší mu to na bílé zdi a bude rádo v obležení živých rostlin.  

 

Je nám radostí vyrábět vám pro radost! 

LITERA 

 

Magnetický obraz s příběhem 

Za vznikem této designový obraz stojí celý tým novodobých řemeslníků. Dřevo, kterým je lemována, je jasan - ruční práce z lesů Slovácka přímo na míru. Tělo tabule prošlo speciální úpravou, aby další léta a zimy neměly vliv na její funkčnost a vzhled. Písmena a číslice jsou vytištěny v nefalšované moravské 3D farmě v Hodoníně z materiálu, který, ačkoliv je plast, má přírodní základ.

 

Text na obraz vám vyrobíme na přání. Cokoliv si vymyslíte, je nám rozkazem. V základním balení je navíc osm magnetek na přidělání vašich fotek, vzkazů a vzpomínek, dvě hmoždinky a dva šroubky pro uchycení na zeď. Pokud by bylo potřeba v budoucnu tabuli doplnit o další písmena, čísla nebo magnetky, stačí se ozvat - připravíme, vyrobíme, pošleme s úsměvem rovnou k vám. 

 

Je nám radostí vyrábět vám pro radost!

Propojení s přírodou se snažíme propsat do každého z našich vlastních produktů. A do těch, které vidíte v této sekci, obzvlášť. Jsou pečlivě promyšleny a navrženy tak, aby ladily s přírodou i potřebami člověka ruku v ruce. 

Příroda nám dává život a vše, co k němu potřebujeme. Pojďme jí to společně vracet. 

Designováno s láskou, promyšleno s citem.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od RICHVALSKY MANUFACTURING

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--