Domů Profil prodejce Botka Evka
  • aktivní prodejce od r. 2021
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • České Budějovice, ČR
  • 5 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 4
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 2.1.2021
Město: České Budějovice
Stát: ČR

Botka Evka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

V životě jsem prošla mnoha zaměstnáními a zjistila, že práce od do a běda, když se zpozdíš z oběda, fakt není pro mne. 
A tak jsem skončila na volné noze. A věřte, taková volná .. bosá nožka v ranní letní trávě .. no to je .. ale když začne být trochu chladno, mají mé nožky rády botky .. A jak jsem se k šití bot dostala? Byla mi položena tato otázka “Jak dlouho to děláte, co vše děláte a proč jste se rozhodla to dělat, proč Vás to baví. Musím říct, že hlavně poslední část mě pobavila .. proč mě to baví? Bůh ví, někoho baví číst a někoho tvořit. Už jako dítě jsem raději rýsovala úkol z geometrie, než se naučila letopočty. Mé tvoření trvá od dětství a postupně přes šití z látky, pletení pedigu, malování na sklo, hedvábí, textil .. s tím jsem již jezdila i na trhy a dělala občas kurzy .. jsem se asi před 7 lety dostala ke kůži.
Šila jsem peněženky, kabelky, pásky, obaly a pouzdra až jednoho dne jsem viděla video o výrobě bot a tím se odstartovala lavina. Několik měsíců jsem spala 4 hodiny denně a vše, co se netýkalo bot mě děsně rušilo. Hledala jsem další videa, články, materiály, lidi, co mne mohou něco naučit a zkoušela a šila a šila, až botku ušila.
A pak chtěli botky i kamarádi a další kamarádi to chtěli také zkusit a aaa .. tak vznikly kurzy. A já jsem za to opravdu vděčná, neboť mne ta krasná tvořivá setkání ohromně bavííííí! Jsou to už stovky botek pod mým vedením ušitých, co běhají po světě ....a pak přišel rok 2020 a živé kurzy mi sebral. A tak jsme vzali kameru a vše, co jsem se za ta léta naučila, natočili. Snažili jsme se co nejjednodušším způsobem vysvětlit a ukázat, jak to můžete snadno zvládnout sami doma. Zkusíte to? Ten pocit .. vyrábět si své boty ... ten pocit ... jít ven ve svých botkách... 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Botka Evka

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--