Domů Profil prodejce TRIPBOOK PHOTO
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 20 hodin.
  • Praha 5, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 9.10.2020
Město: Praha 5
Stát: ČR

TRIPBOOK PHOTO

/ Prodávající
Novinky
934181
25.2.2021 Mám velkou radost, že si mě a mé tvorby všimli redaktoři Fleru a udělali se mnou rozhovor. :) :) :)

https://www.fler.cz/magaz...

Také si rádi prohlížíte spíše vytištěné fotky, než listovat ve velkém množství snímků v počítači a líbí se Vám design photo knih, ale nemáte čas nebo chuť tvořit fotoknihu? Máte rádi klasická fotoalba, do kterých vkládáte vytištěné fotografie? TripBook Photo je způsob jak můžete své výlety navždy zvěčnit ve svém fotoalbu.

Inspirace

Kniha plná tipů na výlety, krásných obrázků přírody i historie Vám ukáže známá i méně známá místa a zákoutí krás Středočeského kraje, Prahy a Královehradeckého kraje. Inspiruje Vás kam na výlet ve všech ročních období i na kratší nenáročnou a romantickou procházku nebo kam na výlety s dětmi. K danému místu si můžete vždy přečíst zajímavost, kus historie nebo pověst kolující v široké veřejnosti či jen v podhradí.

Zastavuj čas

Na výletě si užívejte, bavte se a také zastavujte čas. Doma se pobavíte třeba i u výběru dvou fotek, které nalepíte na dvojstranu patřičného a připíšete k nim vlastní zážitek z daného dne. Při vyplnění všech míst Vám bude kniha sloužit jako překrásné fotoalbum plné zážitků a vzpomínek na Vaše výlety s dětmi nebo romantické procházky.

Doporučení

Každý výlet v knize byl absolvován s cca 1/2 ročním dítětem a zvládne ho téměř každý :) Zda chcete být zcela připraveni na cestu, tak je možné zakoupit průvodce ke Středočeskému kraji, který upřesní dopravu, parkování, náročnost, vhodnost pro kočárky, cenu, otvírací dobu, občerstvení, jiné výlety v okolí a mnoho dalšího. 

Na závěr knihy je několik prázdných stran, určených pro Vaše tipy na výlety dle vlastního výběru.

CO DĚTI ČEKÁ 

Téma: Každý výlet má své vlastní téma, o kterém si děti něco přečtou a také si přečtou originální básničky nebo říkadla od spisovatelky Jany Ewer Dačické. V tomtéž tématu je zpracován i zbytek výletu (úkoly doma i venku).
Zábava: Pro děti začíná výlet už doma, kde si zábavnou formou úkolu otestují své znalosti k tématu. Hlavní zábava je čeká venku. Pro rodiče nenáročné na přípravu (žádná) :) úkoly a hry si děti užijí po cestě k cíli, nebo na místě. Kdyby už bylo vše hotovo a dítka by se přeci jen nudila, tak na Vás čeká vždy tip na jednu známou i méně známou venkovní hru.
Album: Celý výlet si s dětmi doma připomenete při lepení fotky do knihy, která slouží zároveň i jako jejich výletní foto deníček. Píďaláci vybarví smajlíka, jak se jim výlet líbil. Dopíšete společně zážitek, co nejvíc utkvěl a především si setřou stírací políčko s písmenkem do tajenky. Jaká je tajenka se dozvíte po absolvování všech výletů.

UPLATNĚNÍ

Knihu lze využít na jakémkoli výletě, nebo třeba jen doma za barákem. Důležitý je pro vás pouze obsah, ve kterém se uvádí, co si potřebujete vzít z domu (křídu, lepenku atd.) a co potřebujete potkat na výletě (kameny, květiny, šišky atd.). Výleťáček je spárován s knihou Naše výlety po Středočeském kraji a pro majitele této publikace je připraven i druhý obsah.

JAK TO FUNGUJE?

Jednoduše. Mrkáček Nejdříve si vyberete zábavu na výletě. Pak dítě plní úkol na doma, který je v souladu s daným tématem. Následně si užijete výlet a zábavu připravenou pro dítě. Můžete si zahrát i hru, která je uvedena jako tip. Doma z knížky uděláte cestovatelské deníček a fotoalbum, takže dopíšete zážitek a nalepíte fotečku. Prcek vybarví smajlíka, podle toho jak se mu výlet líbil a když je vše hotovo, tak si může steřít písmenko do tajenky, které napíšete na poslední stranu knihy. 

 
Způsob dopravy
Česká pošta - doporučeně Zásilkovna - uvádí se ID pobočky pro doručení nebo přesnou adresu Balení do kartonových obálek nebo krabic.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od TRIPBOOK PHOTO

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--