Domů Profil prodejce makovaeu
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Škvorec, ČR
  • 16 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 16
Registrace: 28.1.2020
Město: Škvorec
Stát: ČR

makovaeu

/ Prodávající
Novinky
1001118
26.3.2022 Moji milí,
ode dneška vyhlašuji stop stav na přijímání individuálních zakázek, které by bylo potřeba dodat do léta.
V období DUBEN- SRPEN 2022 prodávám pouze zboží, které už je skladem.
Děkuji Vám srdečně za Váš zájem.

Nyní jsem především máma 3 dětí na plný úvazek. Před časem mi učarovala magická moc overlocku a krása některých designových teplákovin a úpletů. Spojení těchto 2 věcí je pro mě trošku závislost a také neskutečný relax a potěšení.

Snažím se nešít "do foroty", neboť kvanta oblečení, které nikdy nikdo nosit nebude, vyprodukují velké obchodní řetězce více než dost. A když už něco tvořím, tak proč to neušít rovnou přesně na míru a v nejoblíbenějším střihu, prostě tak, jak je právě nejvíc potřeba. Momentálně mi v tomto snažení krásně nahrává i absolutní nedostatek času pro šití "na sklad"...

Na druhou stranu - pouze v případě oblečení, které zrovinka nikdo nechce         a nepotřebuje, se nabízí absolutní svoboda tvoření "jen tak, kvůli nápadu a pro radost"...

Takže se to snažím nějak kombinovat dohromady a příležitostně mi doma vyplave nějaká "skladovka", které se Vám zde snažím nabídnout;).

Látky nakupuji v malém množství za maloobchodní ceny a nakupuji stylem: líbí se mi látka a hned vím, co z ní vytvořím.

Všechny úplety a teplákoviny, ze kterých tvořím, mají atest pro děti do 3 let, složení je v drtivé většině případů 95% bavlna a 5% elastan. Kdyby tomu někdy bylo jinak, bude to u zboží explicitně uvedeno.

Čím dál tím více se při nákupu nových látek soustředím na kolonky "česká výroba" nebo "bio" a tyto materiály brzy vytlačí z mých zásob všechny ostatní.

Miluji bavlnu a biobavlnu a celkem dost nesnáším vše "funkční"                      a "umělohmotné", ačkoli pár softshellových kousků na sezónu svým dětem také dopřeji. 

 

Jó a ještě jedna pro Fler důležitá věc: za foťákem mi to jde asi tak jako před ním, tudíž je velká pravděpodobnost, že mé výrobky budou vypadat LÉPE ve skutečnosti než na fotografiiMrkáček

Děkuji Vám za návštěvuMiluju tě! a ještě více za případný nákup Kabelka 

byt bohužel nemáme nafukovacíPozor!Stydlivý úsměv

 

Z čeho šiju?

Z bavlny, biobavlny a výjimečně i ze softshellu.

Bohaté zásoby mám zejména teplákovin, o něco málo tenčí zásoby mám úpletů, plátno a softshell "syslím" pouze na vyžádání.

Všechny látky se vždy snažím předeprat na 40° a to pěkně stylem všechny barvy dohromady, abych nabyla jistoty, že do sebe nepustí. Jinak výrobci "mých" látek doporučují prát oblečení na 30° a nejlépe naruby a toho byste se měli držet. Já tedy jedu vše na 40 a opakovaně a nemám problém. Sušičku nevlastním, takže nemohu vyzkoušet, ale do sušičky byste dávat neměli.

Látky se snažím kupovat od prodejců, u nichž mám pocit, že s látkami začali obchodovat z prosté lásky k šití. Někdy jde o malinkaté začínající obchůdky, jindy o ty, kteří už v tom jedou pár let a jsou z nich velké firmy.

Pro koho šiju?

Pro sebe, pro své děti a taky pro všechny ostatní děti, které se vejdou do velikostí 68-128. Pokud mají zájem sladit se se svými dětmi, tak ráda ušiju něco i rodičům;-).

Co šiju?

Cokoli. Čepičky, nákrčníky, kalhoty, mikiny, trika, šaty, sukně... nejraději však soupravičky ve velikostech 68-92 a sladěné sety pro celou rodinu.

 

Vzorník

 Aktuální nabídka mých látek se momentálně mění tak rychle, že nemá smysl vzorník tvořit. Barvu, vzor, materiál vždy dohodneme dle individuální zakázky.

Jak jsem psala v úvodu - šiji zejména to, co se hned unosí, tudíž spousta věcí, které Vám na přání ráda ušiji, se na Fler vůbec nedostane.

Doposud jsem fotky oblečení, které se do mé nabídky zde nedostalo, vkládala do fler fotogalerie, kterou najdete vždy až úplně dole na profilu prodejce a tak lehce zanikne. Rozhodla jsem se tedy od roku 2021 fotky začít vkládat přímo sem do této záložky.

Pokud se Vám něco líbí a chtěli byste to ušít v jiné velikosti, vzoru, s jinou délkou rukávu apod., tak mi neváhejte napsat. Pokud to bude v mých silách, domluvíme se.

imageimageimageimage

Pokud nějaké oblečení, které ušiji svým 2 dcerkám, přežije ve slušném stavu ještě pro někoho dalšího, znovu ho zde vystavím za symbolickou bazárkovou cenu v kategorii "2.šance" a dám mu tak šanci na další využití. Kvalitně ušité oblečení z kvalitních materiálů většinou v pohodě vydrží pro několik dětí, pokud kalhoty neskončí na prodření kolen při pádu nebo tričko neokusí kapku něčeho nevypratelného..

Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou poštou jako doporučený balík nebo doporučené psaní. Mohu zaslat také Balíkovnou. Možný je i osobní odběr ve Škvorci nebo v Borové u Poličky.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od makovaeu

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--