Domů Profil prodejce Hururu
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Vyškov na Moravě, ČR
  • 13 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 21
Aktivita: aktivní
Prodáno: 13
Registrace: 19.9.2018
Město: Vyškov na Moravě
Stát: ČR

Hururu

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Suché plstění jehlou v procesuMilí návštěvníci, 

vítejte v mém Hururu obchodě. 

Nejdříve bych ráda představila výrobky, které nabízím. Jedná se o handmade hrací kolotoče nad postýlku a hračky k new-born focení. Kolotoče i hračky jsou vyrobeny vlastnoručně s nadšením a láskou technikou suchého plstění jehlou.

Ke své tvorbě používám 100% vlnu, nečesanou vlnu či vlnu merino a další materiál z lokálních obchodů.

Součástí balení kolotočů je i strojek hrající ukolébavku od Johannese Brahmse. Je potažen filcem, který barevně ladí s ostatními barvami kolotoče. Strojek navíc umožňuje otáčení kolotoče kolem dokola, což přitahuje pozornost miminka nejvíce. Úsměv

Dále v mém obchodě najdete plstěná zvířátka, která jsou ideální k new-born focení. Hračku si můžete uchovat jako vzpomínku na první momenty s miminkem a první fotografování.

tvorba

Dále bych zde ráda sdílela příběh, který mě přivedl k této tvorbě, díky níž jsem se stala klidnějším člověkem a hlavně, klidnější mámou. Velký úsměv

Vše začalo narozením mého syna, kdy absolutně nic nebylo tak, jak jsem si v těhotenství představovala. Místo usměvavého, spícího, roztomilého miminka jsem doma měla neustále plačící, nespící a nespokojené dítě, a tak prvních pár měsíců bylo jen o tom, jak přežít. Byla jsem unavená, zoufalá a nevěděla jsem, co dělat.

Jediné, co mého syna dokázalo na malou chvíli rozptýlit byl kolotoč nad postýlkou, který jsem jako dárek pro miminko dostala na mé baby shower. Syn byl vždy fascinován, když se kolotoč roztočil a začala hrát uklidňující melodie. Napadlo mě, že bych synovi také vyrobila takový kolotoč na památku. Vždy jsem ráda tvořila, ale nikdy jsem nenašla nic, v čem bych se tak mohla realizovat, jako v tvoření těchto realisticky vypadajících kolotočů. Vyzkoušela jsem techniku plstění a absolutně tomu propadla.

Plstění se tak na mnoho večerů stalo způsobem mé relaxace po náročných mateřských dnech. Začala jsem dokonce lépe spát, mám více energie, jsem trpělivější a méně křičím. ?

Přála bych každé mámě, aby si také našla zálibu, která by ji dělala šťastnou, tak jak toto tvoření dělá šťastnou mě.

A také bych se touto cestou ráda o svou tvorbu podělila. 

Způsob dopravy
Zasilkovna
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Hururu

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--