Domů Profil prodejce kyka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 71
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 2.2.2010
Město: Praha
Stát: ČR

kyka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém barevném obchůdku :)

     Mám ráda veselé barvy, precizní práci a šperky, které nikdo nepřehlédne. A taková je i má tvorba...

     Všechny mé naušničky jsou vytvořeny podle mého vlastního návrhu, tudíž jsou originální a jedinečné!!

     Šperky navrhuji tak, aby byly nositelné nejen k výjimečným příležitostem jako je párty nebo ples .... ale i k obyčejnému dennímu nošení (do školy, práce, na nákup nebo jen tak). Proč se cítit výjimečná párkrát do měsíce, když můžete každý den:)

     Základy na naušničky si vyrábím sama z kvalitních měděných drátků stříbrné barvy ( nebo z chirurgického drátu Osteofix), proto abych měla jistotu, že naušnicky budou pevné, nebudou se deformovat, ohýbat nebo dokonce i rozpadat ( jak to bývá u kupovaných polotovarů). Velký důraz kladu také na vypletení těchto základů..Základy vyplétám výhradně oboustranně a na husto: i po přetočení vypadají stejně krásně, mezi korálky nevznikají nevzhledné mezery a hlavně se korálky nošením neposouvají.


     Použité měděné drátky stříbrné barvy a bižuterní komponenty nejsou bohužel „nesmrtelné“ a lehce mohou ztratit svůj pěkný vzhled nevhodným zacházením. Mě osobně tato "patina" nevadí, protože u mých šperků ještě více vynikne barevnost a lesk použitých korálků:)....

Přesto ale doporučuji, šperky nasazovat až po aplikaci veškerých kosmetických přípravků. Krémy, parfémy i lak na vlasy nenávratně poškozují jejich povrchovou úpravu. Stejně tak je dobré vyhnout se kontaktu s vodou. Před koupáním, sprchováním a saunováním , šperky vždy raději sundávejte. Co se týče skladování šperků, nejvhodnější je jejich uložení na tmavé místo, nejlépe do kr abičky nebo přímo šperkovnice. I při dodržování těchto opatření časem dochází k jistému obnošení šperku, což je naprosto běžný jev.

     Pokud by jste měli zájem o některý výrobek ale nesedí vám barva, velikost, tvar nebo máte nějaké speciální přání, stačí jen napsat a určitě se domluvíme:)

Způsob dopravy
Zboží odesílám pokud možno hned druhý den po připsání peněz na účet.Všechny moje výrobky odesílám velice pečlivě zabalené v bublinkové obálce aby se k vám výrobek dostal v pořádku a bez poškození:) Vzhledem k tomu že nyní žiji v Norsku je dodací lhůta 2-4dny.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od kyka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--