Domů Profil prodejce Aini materiál
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 14 hodin.
  • Brno, ČR
  • 8354 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (426) 100%
Nadšenci: 225
Aktivita: aktivní
Prodáno: 8354
Registrace: 9.4.2018
Město: Brno
Stát: ČR

Aini materiál

/ Prodávající
Novinky
1047048
14.2.2023 Už jen dnes a zítra můžete využít slevu 30% na vybrané kabošony z kategorie "KABOŠONY sleva 30%". Nezapomeňte do objednávky přidat slevový kód 6QT-M88-XZK

Vítám vás v mém nově otevřeném obchůdku s materiálem!

Poštovné ZDARMA u objednávek do České republiky nad 1000 Kč, na Slovensko nad 2000 Kč!

image 

Vítám vás v mém nově otevřeném obchůdku s materiálem!

Poštovné ZDARMA u objednávek do České republiky nad 1000 Kč, na Slovensko nad 2000 Kč!

Proč obchod s materiálem?
Sama vyrábím drhané šperky (najdete je na mém hlavním profilu Aini) a stále je na českém trhu pro mou práci malý výběr a nedostatek kvalitního materiálu. Má práce vyžaduje materiál trochu specifický, ale myslím, že se najdou i další s podobným problémem. A tak jsem se rozhodla, se o svůj materiál podělit, nakoupit jej trochu více a nabídnout jej dál do světa. Může se totiž hodit i dalším šperkařkám a tvořivým lidem, ne jen těm kteří propadli kouzlu uzlíků.

Co v obchůdku tedy najdete?
Hlavně kvalitní návlekový materiál - silonové provázky C-lon, kabošony a korálky z minerálů a drahých kamenů, skleněné kabošony, různé spojovací díly, ozdobné knoflíky a věřím, že brzy i další drobnosti primárně právě pro práci z provázků. Myslím ale, že s velkým množstvím kabošonů si přijdou na své i výrobci šperků z cínu, šitých šperků z korálků a další. 

Chybí vám něco?
Pokud byste měli zájem o něco konkrétního, co si myslíte, že by se do obchůdku hodilo a postrádáte to u mě k nákupu, budu ráda za vaše podměty a jestli to bude jen trochu možné, ráda vyhovím.

 

Podrobněji o zboží

C-lon
Nylonový provázek vyrobený z nekonečného vlákna. Kroucený je ze tří nití. Provázek má speciální povrchovou úpravu, která je nanášena až po smotání vlákna, ta provázek chrání a drží navíc pěkně pohromadě, takže se samovolně nerozmotává a netřepí. C-Lon není voskovaný provázek.Tloušťka provázku je cca 0,5 mm. 

Minerály a drahé kameny
V této sekci mi nejde o to nabízet primárně drahé a vzácné kameny. Ráda bych se soustředila na zlatou střední cestu a tedy kameny, které nejsou sběratelskými kousky, ale jsou krásné a efektní do šperků a doplňků. Věřím, že krásu kamene netvoří jeho vzácnost a často tedy i vysoká cena, ale krása a kresba konkrétního kusu a vhodnost pro jeho využití. Najdete tedy u mě kameny čistě přírodní a stejně tak i dobarvované nebo syntetické. U kamenů, kde si jsem jista jejich původem a úpravou tedy tuto informaci naleznete.

 

Informace

Poštovné ZDARMA u objednávek do České republiky nad 1000 Kč, na Slovensko nad 2000 Kč!

Nejsem plátce DPH! 

Fakturu vystavuji v elektronické podobě a najdete ji zde na Fleru, kde ji vystavím po obdžení platby a vy si ji můžete kdykoli vytisknout. Pokud si přejete se zbožím obdržet vytištěnou fakturu, napište to prosím do poznámky k objednávce.  

Pro Slovenské zákazníky mám účet ve Fio Bance, tedy bez poplatků za převod.

Pokud si objednáte současně z prodejního profilu Aini (mé originální drhané šperky) zaplatíte jen jedno poštovné.

Způsob dopravy
Zboží je zasíláno doporučeně českou poštou nebo Zásilkovnou a baleno v bublinkové obálce. Náchylné zboží (kameny a podobné) ještě jednotlivě obaleno bublinkovou fólií. Zboží odesílám co nejdříve po připsání částky na můj účet (nejpozději do tří pracovních dnů).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Aini materiál

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--