Domů Profil prodejce siritengan
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 10, ČR
  • 5788 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (126) 100%
Nadšenci: 311
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5788
Registrace: 23.1.2010
Město: Praha 10
Stát: ČR

siritengan

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.




Siritengan, neobyčejně nádherná říše mámivých třpytivých korálků.

Naše dobrodružství začalo kdysi dávno, ještě v dobách, kdy se americkými prériemi proháněli stateční indiáni na divokých koních, egyptským pouštím vládli nesmrtelní faraóni, říše Aztéků a Inků vzkvétala a o domorodých horských kmenech jihovýchodní Asie neměl nikdo nejmenšího tušení. Tehdy jsme poprvé nasypali do kožených váčků barevná lesklá sklíčka, pevně si je připevnili k pasu a vydali se z českých hor na daleké cesty.

Svět se změnil od těch dob k nepoznání. Už zřídka nás vítají davy zvědavých lidí tísnící se na úzkém molu přístavních měst a opravdu jen málokdy potkáme skutečného šamana, který uspořádá mystický rituál na počest příchodu cizinců zdaleka v oblouku průzračně čisté řeky. V mapách dávno nenajdete kupecké cesty, vymizela stará rozcestí i známé křižovatky. Přesto naše dobrodružství nekončí. Ať se s námi potkáte na lodi bojující s obrovskými vlnami rozbouřeného oceánu, v bahně mezi rýžovými polemi, pod žhavými sopkami v tropickém horku nebo v ledových pláních udoláni třeskutým mrazem, pokaždé si od nás kupte korálky. Nejen ty zelené, modré, růžové a fialové, s puntíky i proužkované, bachraté, baňaté, protáhlé i roztáhlé, zkroucené i vinuté, skleněné, dřevěné, hliněné i z kamínků, měděné, mosazné, se stříbrem i pozlacené, kostičky, kuličky, kapičky i placičky, ale především, jak říkají mocní kouzelníci z tajuplného ostrova kornoutkových cigaret ztraceného uprostřed korálových moří - červené na obranu proti zlým duchům a žluté pro dobrou náladu.

 

Za devatero horami a devatero řekami, a dokonce i za devatero moři a možná ještě dál, až tam kdesi hluboko uprostřed tropického pralesa na ostrově kornoutkových cigaret leží tajemná říše Siritengan. Neviditelná očím, neuchopitelná prsty, jen jako když se dlouhé stíny palem mihotají v šerém svitu měsíce…




Způsob dopravy
ČESKÁ REPUBLIKA - 59 Kč
náklady na dopravu jsou jednotné - to znamená, že zaplatíte stejnou částku za dopravu jedné položky i za dopravu mnoha položek v jedné zásilce

OSOBNÍ ODBĚR
Praha 10
vždy je nezbytné potvrdit termín osobního předání předem, aby byla vaše objednávka připravena

SLOVENSKO A OSTATNÍ ZEMĚ EU - do 150 g: 159 Kč, do 1000 g: 259 Kč


PLATBA se provádí bankovním převodem (případně poštovní poukázkou) na účet vedený u RB Česká republika.
V případě osobního odběru je možná platba v hotovosti.


Na prodávané předměty je poskytována záruka vrácení do 14 dnů od převzetí zboží bez udání důvodu a dále záruka platná podle zákoníku.

Všechny otázky vám ráda zodpovím, pokud si nebudete čímkoliv jisti, napište.

Děkuji !
Hodně štěstí :-)

Lucie
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od siritengan

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--