Domů Profil prodejce southelements
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Štěpánovice, ČR
  • 1 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 14
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 14.1.2018
Město: Štěpánovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Šijeme z BIO bavlny!
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

southelements

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Napsali o nás:


Článek o South Elements


Na začátku byla touha. Touha po tom, vytvořit něco, co by ocenil někdo další. Touha vyhranit se a pokusit se udělat radost lidem kolem sebe, kteří stejně jako my mají problém ztotožnit se se současnou konzumní módou. Prorazit ledy stereotypu a svým nadšením, pečlivostí a důrazem na detail přinést mezi lidi módní produkty, jenž svému majiteli budou svojí kvalitou a originalitou zpříjemňovat hektický život, který nás všechny někdy více, někdy méně pohlcuje. Tak vznikla značka South Elements – Elementy Jihu chcete-li.

 

Název značky skrytě odkazuje na symboliku, z níž bude často vycházet inspirace pro tvorbu jednotlivých kolekcí našeho oblečení. Příběh plný elementů, a to nejen základních čtyř: vody, ohně, země a vzduchu, ale také elementů, které nějakým způsobem ovlivňují každého z nás tím, že spolu dohromady utváří harmonický celek – náš život.

 

Veškerá naše snaha by měla vést k produktu, který bude nejen vysoce kvalitní, ale také originální a v neposlední řadě naplněn radostí a péčí všech, kteří se na jeho vzniku podílejí. Tuto radost tak chceme přenést pomocí našich věcí i na Vás a věříme, že nám ji oplatíte svou spokojeností s našimi produkty. Za jakoukoliv případnou podporu z celého srdce děkujeme.

Dílna

 

Šijeme z ekologicky nezávaných látek - BIO bavlny, jejíž vlastnosti jsou vstřícné jak k přírodě (to hlavně při jejím pěstování a následném zpracování) tak i k lidem, kteří se podílejí na výrobě konečných látek, ze kterých posléze šijeme naše oblečení. Naše oblečení šijeme v lokální dílně na jihu Čech.

 

Snažíme se výrobou našeho oblečení zatížit přírodu co nejméně, proto i pro naše balení využíváme recyklovaný papír a kartonové krabice z recyklovaného papíru. Za Váš případný nákup našeho zboží předem velice děkujeme, podpoříte tak možnost vzniku dalších produktů.

Balení

Způsob dopravy
Dopravce GLS. Příplatek za dobírku je 17Kč. Baleno v krabicích.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od southelements

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--