Domů Profil prodejce Jiří Macek
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Praha 4, ČR
  • 172 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (51) 100%
Nadšenci: 338
Aktivita: aktivní
Prodáno: 172
Registrace: 6.1.2010
Město: Praha 4
Stát: ČR

Jiří Macek

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
Z čeho vyrábím?

Proč právě bio?

Textilní průmysl patří ve světě mezi nejškodlivější průmyslové odvětví, stačí jen říci, že na 1 kg produktu z bavlny padne kolem 20 000 litrů vody. Při kultivaci bavlněných plantáží se celá krajina zamoří insekticidy, pesticidy a průmyslovými hnojivy, které mají vysoce negativní vliv jak na půdní složky a život s nimi spojený, tak i na podzemní vody, vše má za následek vymírání zvířat a ničení okolního ekosystému... A na tom se nechci svými výrobky podílet.

Cílem mých produktů je tedy být bio každým coulem. Teď nemyslím jogurty, zeleninu nebo třeba pomeranče, u kterých se slůvko BIO zakořenilo. Mám teď na mysli oblečení, které nezatěžuje životní prostředí jako celek, je k němu při svém vzniku maximálně šetrné. Stačí vlastně v tomto jen ukázat na fakt, že při výrobě mého trička se vyprodukuje jen cca 0,6 kg oxidu uhličitého a dalších skleníkových plynů oproti běžným tričkům, při jejichž výrobě se těchto plynů vyprodukuje cca 10x více. Pro mne je ale důležité i vědět, že na výrobě mého výrobku se nepodílelo desetileté děcko někde v Uzbekistánu.

 

Výroba látky (tedy 100% organické) pro mé oblečení probíhá za přísných podmínek ekologického zemědělství, během procesu výroby se dodržují nejvyšší možné eko-standardy jako FLO (Fairtrade Labeling Organisation International) a GODS (Global Organic Textile Standart). Na vše dohlíží nadace Fair Wear, aby zda byla jistota, že pokud si objednáte oblečení bio, pak vám bude nejen perfektně sedět, ale zároveň že jím nezatížíte životní prostředí víc, než je nutné...

 

Recyklovatelné peněženky

 

 Peněženky jsou z recyklovatelného materiálu, jako je plast a voskový papír, který zaručuje, že i po vyprání nebudete mít z tisku batiku, ale stálý vzor.

 

 Všechny produktu jsou pod dohledem vyráběny v ČR. Snažím se o maximální kvalitu, odlišnost a filosofii produktů bez prvoplánových potisků.

 

 

Zakázková výroba

 

 Pokud patříte mezi náročnější klienty, je tu pro Vás zakázková výroba. Každý předmět značky Jiří Macek, Fashion for life, může být vytvořen, potištěn, zabalen a hlavně navržen tak, jak si představujete. Na každé zakázce se pracuje individuálně podle přání, potřeb a možností zákazníka. Vzhledem k jedinečnosti každé zakázky je přibližná kalkulace a doba realizace spočítána až po první specifikaci od zákazníka.

 

Nejčastěji se realizují tyto zakázky:

 

 Trička s nápisem, grafikou nebo výšivkou

 

 Peněženky a tašky s vlastní grafikou, textem, nebo fotografií.

 

Náklad jedné zakázky se pohybuje už od jednoho kousku. Každá zakázka může být zabalena do předem navržených obalů nebo na každém obale může být specifický tisk, například logo, jméno, aj. Mezi klienty jsou jednotlivci, ale často i firmy, různé instituce nebo kluby. Všechny zakázky jsou realizované v ČR.

 

  


 

 


Způsob dopravy
doprava zajištěna Českou poštou, produkt je zaslán jako "obchodní balíček" v krabičce,jako obal slouží bublinkatá obálka. Po domluvě je možné produkt předat bez poštovného:)Pokud jste z Prahy. Peneženky se zasílají v obálce formou doporučeného dopisu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Jiří Macek

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--