Domů Profil prodejce Mini Tonny
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 11 hodin.
  • Plzeň, ČR
  • 305 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (37) 100%
Nadšenci: 128
Aktivita: aktivní
Prodáno: 305
Registrace: 12.9.2017
Město: Plzeň
Stát: ČR

Mini Tonny

/ Prodávající
Novinky
905624
10.10.2020 Vloženy nové vzory látek na adventní kalendáře https://www.fler.cz/zbozi....

Vítejte v mém obchůdku!

Obě své děti jsem odnosila v šátku (tedy tu nejmladší ještě stále nosím). Před čtyřmi lety, kdy jsem se šátkováním začínala, jsem dlouho nemohla sehnat vhodné botičky. Ušila jsem si tedy své. Takové, aby vydržely vše, co se od nosících botek očekává. Především teplíčko, a to opravdu komfortní teplo i v mrazu. Dalším požadavkem bylo, aby dobře držely na nožkách. A v neposlední řadě jsem chtěla, aby náš tou dobou ještě nechodící Toník měl v čem v zimě sáňkovat. Dlouho jsem hledala vhodný střih i materiály, a nyní mohu říci, že botky splňují opravdu všechny potřeby nosících rodičů.

Tím ale má práce nekončí. Neustále se snažím na botkách pracovat, vyvíjet je k lepšímu, testovat nové materiály, sledovat zahraniční trendy, reagovat na potřeby zákazníků. A v neposlední řadě vyhledávám zajímavé a veselé látky na trhu, aby botky byly nejen funkční, ale i designovou záležitostí. Snažím se šít z takových vzorů, které budou milovat nejen rodiče, ale především děti :-) Je samozřejmostí, že veškeré použité materiály na softshellové botičky jsou atestované pro děti do tří let. 

Z mého dalšího sortimentu pro děti bych ráda upozornila na látkové přebalovací podložky. Látkování k nošení tak trochu patří :) ale bez ohledu na to, zda látkujete či nelátkujete, pratelnou přebalovací podložkou šetříte životní prostředí, Vaši peněženku i místo v kufru na Vaši dovolenou - neb dvě na cesty stačí, schnou rychleji, než byste čekali :-)

 

 

Nezapomeňte také omrknout pytlíčkový adventní kalendář. Krom toho, že udělá radost dětem, je nedílnou součástí Vánoční dekorace a bude Vám sloužit spoustu let :-)

 

 

V současné době jsem maminkou na plný úvazek, ale mé původní povolání je vědeckého charakteru. I proto mám slabost pro veškeré látky, které mají co do činění s vědou - ať už se jedná o matematiku, chemii nebo jiné obory. Mimo jiné proto nabízím originální pánské kravaty.

 

Hledáte-li kravatu s konkrétním vzorem/barvou, kterou v nabídce nemám, můžete zkusit poptat, bude-li v mých silách, zkusím Vám ji sehnat :)

Jen co dovolí "botičková sezona", chystám originální trička pro "iťáky", v případě vážného zájmu dokážu sehnat a ušít i tričko se vzorem matematickým, chemickým či elektro. 

Na Fleru jsem začínala pod značkou "aporazil", kde ještě nyní můžete najít některé mé výrobky a reference.

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou poštou jako doporučenou zásilku. Obvyklá doba doručení je do druhého dne od podání zásilky.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mini Tonny

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--