Domů Profil prodejce Marun-ka
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Kudlovice, ČR
  • 15 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 13
Aktivita: aktivní
Prodáno: 15
Registrace: 24.2.2017
Město: Kudlovice
Stát: ČR

Marun-ka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vážení přátelé,

vítám Vás na mé nové stránce Marunka. Jmenuji se Marie Stuchlíková         a téměř půl života jsem žila běžným konzumním životem jako možná většina z nás.

Naše tělo je dokonalé a vydrží hodně, ale není to stroj, ale živá bytost. Takže postupem let vysílá varovné signály, které bohužel většina z nás nevnímá a tak tělo přitvrdí a pošle těžší nemoc, nehodu a smrt v jednom okamžiku tak ,abychom si konečně už uvědomili o čem ten život vlastně je.  

S odstupem času hodnotím tyto okolnosti pozitivně. Změnilo nás to kompletně - celou rodinu a před námi se otevřela Nová Cesta možností, ať už v oblasti stravy nebo duchovního růstu. Přestalo nám být lhostejné, co vkládáme do úst, kam směřují naše myšlenky a jaké jsou vztahy mezi námi.

Změna stravy a myšlení způsobí, že vidíte věci kolem sebe novýma očima, začnete krůček po krůčku objevovat svět  tak, jako byste se znovu narodili.  Přicházejí noví přátelé, Vesmír Vám pošle informace, které jste předtím neviděli, novýma očima pohlížíte  na  farmaceutický, potravinářský a kosmetický průmysl. Je toho tolik, že se v tom člověk ze začátku pomalu ztrácí. A zde nastupuje naše intuice. Děláme věci tak, jak nejlépe umíme a to srdcem.

Nechceme už do sebe ani na sebe dávat chemické koktejly přípravků, které nám dnes a denně masírují média, ale máme vlastní názor. Proto jsme si začali sami vyrábět i mýdla na čistě přírodním základě.

V přírodě hledejme Cestu ke svému zdraví!  Chceme žít a ne přežívat!

Vám všem, kterým se líbí naše stránky a jakkoliv je  podpoříte, ať už nákupem výrobků nebo lajkem nebo jen pozitivní myšlenkou ze srdce děkujeme.

S láskou  Marunka.

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučeně - samostatné mýdla jsou zasílány v obálce s bublinkovou fólií - dárkové balení je opatřeno ochrannou bublinkovou fólií a přepravním obalem - doprava jiným přepravcem po dohodě
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Marun-ka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--