Domů Profil prodejce HarmonieZvuku
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 hodin.
  • Račice-Pístovice, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 20
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 24.2.2017
Město: Račice-Pístovice
Stát: ČR

HarmonieZvuku

/ Prodávající
Novinky
637539
9.7.2017 Od teď můžete svým blízkým darovat poukaz na výběr nástroje od HZ, případně - výrobu laděnou přesně pro obdarovaného!

Zvuk je vibrace. Vibrace je pohyb. Pohyb je život. V harmonii pak nacházíme soulad. Soulad se sebou samým, soulad s bližními a okolím, soulad se životem jako takovým.

Miluji práci se dřevem. Ale i s kovem. A samozřejmě taky s drahými kameny :) Všechny tyto tři úžasné materiály ladím do jednoho celku, tak aby se zachvívali v symbolickém významu ladění konkrétních zvonkoher. Chci co nejvíce lidem přinášet dary umění a jeho blahodárné účinky a právě zvonkohry jsou pro to krásnou cestou

Zvonkohra

V nástrojích na „muzicírování“ se zaměřuji spíše na jemnější nástroje relaxačního typu, na které zpočátku není potřeba trénovat techniku hry, a díky tomu se hodí i do aktivní muzikoterapie. Na takové nástroje pak může hrát opravdu každý! Netřeba předchozí zkušenosti či dokonce tzv. hudební sluch a i přesto můžete tvořit krásnou hudbu. Toho je dosaženo jednoduchou technikou hry a stejně tak způsobem ladění, kdy o hudbě nemusíte vůbec nic vědět a i přesto Vám bude vše krásně znít.

Kalimba

Z konkrétních nástrojů jsou mi v současné době nejvíce blízké kalimby a pak „různo-fony“. Přípona fon pochází z latiny a znamená zvuk, první část slova pak označuje, co ten zvuk vydává, tedy metalo-(kov), xylo-(dřevo) aj.

Metalofon

Výroba osobních nástrojů – to je to co mě v dílně nejvíce naplňuje.

Pokud na našem profilu nenajdete nástroj, který budete cítit jako "ten váš", rád pro Vás vyrobím zvonkohru, kalimbu či jiný nástroj dle přání.

Můžete vybrat dřevo, kámen, ladění, které jsou Vám nejbližší nebo celek nechat na mne. V tomto případě se budu snažit zvolit pro Vás tvary, materiály a tóny, které budou nejvhodnější pro Vás nebo obdarovanou osobu.

 

PS Nástroje vyráběné na přání dodáváme podle domluvy.

Baličky posíláme pečlivě zabalené do kartonových krabic. Kalimby mají molitanové vyložení, krabice zvonkoher jsou vyplněný tak, aby obsah k Vám dorazil v ukázkovém stavu.

Zvonkohry mají navíc návod zavěšení, tak před instalaci přečtěte prosím důkladně přibalený papír, aby umístění Vašeho nástroje proběhlo snadně a hravě.

K dodání používáme služby spolehlivé společnosti kurýrské, tak po připsání částky na účet vybraný Vámi nástroj může být ve Vašich rukou do dvou pracovních dnů.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od HarmonieZvuku

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--