Domů Profil prodejce Andělská přání
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Olomouc, ČR
  • 42 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (9) 100%
Nadšenci: 13
Aktivita: aktivní
Prodáno: 42
Registrace: 11.2.2017
Město: Olomouc
Stát: ČR

Andělská přání

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém obchůdku plném Andílků!

Několik let jsem různými technikami vyráběla náušnice, náhrdelníky a další ozdůbky a i přes různá životní období mne láska ke korálkům nikdy neopustila. Nakonec vyústila ve výrobu Andělů z minerálů, které jsem spojila s přáníčky. Kromě přání tak obdarovaný získá malý dárek, který se může stát krásným doplňkem nebo talismanem, provázejícím při životních a rozhodujícíh okamžicích života a díky víře v něj tak může přinést lepší výsledek. Přání se liší podle životní situace, ve které by nám Anděl mohl být nápomocen. V nabídce tak naleznete Anděla Štěstí, Lásky, Harmonického vztahu a nesmí chybět Anděl Strážný. 

Přání

Přání je vyrobeno z pevného perleťového papíru, do jehož vnitřní části je možné vepsat Váš text. Uvnitř přání je vložen průsvitný papír (pauzovací papír) s všeobecným textem, jehož znění naleznete v sekci Text uvnitř přání.  Na zadní straně přání je konkrétní popis toho, v jaké situci a k čemu nám má Anděl nápomoci.

 

Samotný Andílek je vyroben z různých minerálů, konkrétní minerál je uveden u každého Anděla. Je možné si zvolit z několika typů zavěšení Andílka - na poutku, na černé nebo bílé šnůrce nebo také na delším kuličkovém řetízku. Přání je doplněno stříbrnou obálkou. 

s obálkou

 

Náš Andílek Vás může neustále provázet - na mobilním telefonu, na zrcátku Vašeho automobilu, na klíčích, může Vám ozdobit tričko, svetřík, dekolt, nebo Vaše ouška. Je také ideálním dárkem, který jistě potěší Vaše rodinné příslušníky, kamarádky, kolegyně. Nejlépe je darovat ho společně s přáním, které popisuje vlastnosti konkrétního andílka. Darovat tak můžete Andílka, který bude bdít nad štěstím, přátelstvím nebo těhotenstvím. Rafael pomůže udržet zdraví, lásku přináší Theliel. Lailah pomáhá při početí, Tesael v podnikání. V naší nabídce jistě najdete toho pravého pro sebe nebo své blízké, kterým chcete darovat malého ochránce.

Naše Andílky vyrábíme z minerálů, které jsou samy o sobě často vnímány jako nositelé pozitivní energie s léčivými účinky, posilují naši vůli i organismus, věří se v jejich pozitivní vibrace a nosí se jako talismany – pro zdraví, štěstí, úspěchy. 

Při výběru Andílka pro nás bychom se také měli řídit intuicí - který se nám na první pohled zalíbí, který nás osloví, který si nás doslova sám najde, je vždy ten pravý.

Protože je každý minerál originál, mohou se Andílci v detailech lišit od fotografie. (Zabarvení, odstín, velikost či tvar). Změny jsou však malé a celkový koncept andílka zůstává zachován.

 

 

 

Uvnitř přání je vložen průhledný papír, který celému přání dodává luxusní vzhled. Na tomto papíře je vepsán text, který je u všech karet stejný. Jeho znění níže.

Andělé mají léčivou moc, která nám může pomoci v situaci, která nás souží a narušuje náš klid a duševní rovnováhu. Jsou ochránci těch bez ochrany, vůdcem pro ty, kteří ztratili cestu, úkrytem pro ty, kdo jsou v nebezpečí, lodí pro ty, kteří plují přes oceány.

Život nám do cesty staví překážky, které není snadné překonat. Pokud potřebujeme ve svízelné situaci pomoc, Andělé jsou připraveni. Nebojte se Anděly o tuto pomoc požádat. Nemusíte být věřící, abyste svoji prosbu přednesli. Stačí na Anděla pomyslet a v tuto chvíli by Vám měl být nablízku. Vaše přání vyslovte a na závěr prosby mu nezapomeňte poděkovat. K vyplnění přání Vás dovedou situace, které se jeví jako náhodné. Mohou to být sny, představy nebo tušení. Proto je důležité vnímat impulzy, být otevřený a intuitivní.

 

 

Způsob dopravy
Zboží je přepravováno prostřednictvím České Pošty, doporučeně, baleno v bublinkové obálce.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Andělská přání

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--